Rămâi conectat

Curier Județean

500 de dascăli au fost prezenţi la concursul de titularizare în învăţământul preuniversitar în judeţul Alba

Dragoş Suciu

Publicat

în

titularizareMarţi a avut loc examenul de titularizare susţinut la Colegiul Naţional „Horea, Cloşca şi Crişan” şi la Colegiul Tehnic „Apulum” din Alba Iulia. La acest concurs au fost prezenţi 500 de candidaţi, iar potrivit IŞJ s-au înscris 553 dascăli.

Rezultatele se vor afişa în 5 august, iar în 5 – 6 august se vor putea depune contestaţii, care se vor soluţiona în 7 august, afişarea rezultatelor finale fiind programată pentru data de 8 august. Pentru a promova concursul de titularizare, dascălii trebuie să obţină cel puţin media 7.00, iar nota obţinută la proba scrisă are o pondere de 75% în media de repartizare, iar pentru a se titulariza, trebuie să deţină gradul didactic definitiv.

Amintim faptul că la școlile, grădinițele și liceele din județul Alba sunt disponibile 76 de posturi de profesori titulari. În total, sunt scoase la concurs 568 de locuri în învățământ, dintre care 199 cu normă întreagă și 369 cu fracțiuni de normă. Cele mai multe locuri sunt pentru învăţătoare, 103 şi educatoare, 63.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea