Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

5 noiembrie| Caravana mobilă de Screening pentru cancerul de col uterin: Testări gratuite Babeş Papanicolaou şi HPV, la Carolina Mall Alba Iulia

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

5 noiembrie| Caravana mobilă de Screening pentru cancerul de col uterin: Testări gratuite Babeş Papanicolaou şi HPV, la Carolina Mall Alba Iulia

Caravana mobilă pentru screningul cancerului de col uterin va fi prezentă în data de 05 noiembrie 2023, în intervalul orar 10.00-18.00, în parcarea Carolina Mall, str. Alexandru Ioan Cuza, nr. 2, Alba Iulia.

Aşadar, invităm toate doamnele şi domnişoarele, cu vârsta între 24-64 de ani, să vină la caravana de screening, pentru testare gratuită Babeş Papanicolaou şi HPV.

!!!Un test de 5 minute pentru 5 ani de linişte!!!
Screeningul cancerului de col uterin este una dintre cele mai eficiente metode de prevenire a cancerului prin detectarea și tratarea anomaliilor precoce care, dacă nu sunt tratate, ar putea duce la cancer la colul uterin al unei femei.
Testele recomandate pentru prevenirea sau depistarea precoce a cancerului de col uterin sunt Testul Babeş-Papanicolaou şi Testul HPV (testul HPV se efectuează la femei cu vârsta peste 30 de ani).

IMPORTANT
Cancerul de col uterin este una dintre puținele forme de cancer care ar putea fi prevenită aproape 100% prin depistare precoce!
Aşadar, doamnelor şi domnişoarelor programaţi-vă ACUM ! Testaţi-vă la timp! Fiecare secundă contează! Telefon: 0743.937.865.
În cadrul programului de screening, femeilor le sunt recoltate probe pentru testare Babeş Papanicolau, la grupa de vârstă 24-29 de ani, şi testarea HPV, la grupa de vârstă 30-64 de ani, în vederea depistării leziunilor precursorii ale cancerului de col uterin.
Toate serviciile medicale oferite, respectiv consult de specialitate, testare Babeş Papanicolaou, testare HPV, diagnosticarea precoce a leziunilor displazice ale colului uterin, colposcopie, tratament excizional sau ablativ al leziunilor precanceroase ale colului uterin, suport social şi psihologic, sunt GRATUITE, fiind finanţate în cadrul proiectului.
Proiectul „Program de prevenție, depistare precoce și tratament precoce al cancerului de col uterin, regiunea Centru” are ca obiectiv creșterea accesului la servicii accesibile, durabile și de înaltă calitate, inclusiv asistență medicală și servicii sociale de interes general, prin organizarea de programe de sănătate si servicii orientate către prevenție, depistare precoce (screening) diagnostic și tratament precoce al cancerului de col uterin pentru femeile din regiunea Centru.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Comisar şef de poliţie din Alba, condamnat la închisoare cu suspendare după ce a falsificat declarația unui subaltern și a „închis” un dosar penal

Unirea Ziarul

Publicat

în

Comisar şef de poliţie din Alba, condamnat la închisoare cu suspendare după ce a falsificat declarația unui subaltern și a „închis” un dosar penal Un comisar şef de poliţie din Alba a falsificat declaraţia unui subaltern care acuza doi oameni de afaceri de violare de domiciliu. Trimis în judecată pentru infracţiuni de fals intelectual şi […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea