Rămâi conectat

Curier Județean

4000 de participanţi sunt aşteptaţi în Piaţa 1 Mai din Cugir, pentru a sărbători Ziua Internaţională a Muncii. Miniştrii Mircea Duşa, Dan Şova şi Maria Grapini, prezenţi la eveniment

Ziarul Unirea

Publicat

în

A devenit o tradiţie pentru social-democraţii din Cugir ca în fiecare an să organizeze cu ocazia Zilei de 1 Mai, Ziua Internaţională a Muncii, manifestări consacrate acestei sărbători. Şi de această dată, organizaţia condusă de ing. Mircea Trifan a ales ca loc de desfăşurare a evenimentului Piaţa 1 Mai (piaţa de sus a oraşului), o locaţie potrivită pentru o manifestare de anvergură care poate să găzduiască 4000 de participanţi.

 Programul debutează joi la ora 11.00, cu un recital susţinut de fanfara ,,Transilvania’’ din Cugir după care, de pe platoul ridicat în incinta pieţei vor fi prezentate  alocuţiuni legate despre important zilei de 1 Mai, celebrată după cum se ştie, în întreaga lume.

 Spectacolul  folcloric prezentat de solişti instrumentişti şi vocali apartinând Casei Orăşeneşti de Cultură va asigura buna dispoziţie a participanţilor, urmând ca în jurul orei 14.00, manifestarea să ia sfârşit.

 Potrivit organizatorilor, la eveniment si-au anunţat participarea politicieni de seamă precum: Ministrul Apărării Naţionale – Mircea Duşa, Ministrul Transporturilor, Dan Şova, Ministrul pentru IMM-uri şi Mediul de Afaceri- Maria Grapini, dar şi câţiva secretari de stat.

 Vor fi prezenţi de asemenea, membri ai conducerii judeţene Alba a PSD în frunte cu preşedintele Ioan Dârzu, precum şi numeroşi invitaţi reprezentând organizaţii ale social-democraţilor de la nivelul oraşelor şi comunelor din judeţ.

 (C.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO | Firmă din Alba, amendată cu 10.000 de lei pentru că transporta bușteni prin albia unui pârâu de munte, din Gorj

Ziarul Unirea

Publicat

în

Firmă din Alba, amendată cu 10.000 de lei pentru că transporta bușteni prin albia unui pârâu de munte, din Gorj O firmă din județul Alba a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 10.000 lei, de către jandarmii din cadrul Postului de Jandarmi Montan Runcu, deoarece un lucrător din cadrul firmei a fost depistat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea