Rămâi conectat

Curier Județean

4 iunie: Elevii din Alba, invitați să-și ”liciteze viitorul”. Peste 100 de stagii de practică profesională scoase la licitație, la Ballroom Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

viitorul scos la licitatieClubul Interact Alba Iulia organizează a doua ediție a proiectului “Internships: Licitează-ți viitorul”, în cadrul căruia vor fi oferite liceenilor, prin licitație, peste 100 de stagii de practică profesională în domenii de activitate foarte diverse.

Licitația va avea loc joi, 4 Iunie 2015, la sala de evenimente Ballroom Alba Mall. În cadrul evenimentului, prin licitație, se vor oferi peste 100 de stagii profesionale, în diferite domenii de activitate, în cadrul mai multor firme si institutii din oras, precum si un număr limitat de stagii oferite printr-o tombolă. Câteva dintre domenii: medicină, drept, IT, administrație publică, mass-media, arhitectură, design. In cadrul serii vor fi multe surprize, artistice si nu numai.

Liceenii interesați de viitorul lor vor avea șansa să participe la stagiile pentru care au licitat, ca să își formeze o imagine cât mai clară despre ce inseamnă domeniul in care doresc să profeseze în viitor și pentru a se familiariza cu un mediu care reflectă condițiile obișnuite de muncă din domeniul pe care ei doresc sa îl aleagă, fapt care îi va ajuta în luarea unei decizii în cunoștiință de cauză, în dezvoltarea viziunii pe care o au asupra viitorului și la îmbogățirea portofoliului personal.

Acest proiect este organizat de membrii Clubului Interact Alba Iulia în parteneriat cu Clubul Rotary Alba Iulia și cu Clubul Rotary Alba Iulia Civitas Solis. Prima ediție a acestui proiect, desfășurată anul trecut, a fost desemnată de Fundația Comunitară Alba “cel mai bun proiect local finanțat din Fondul YouthBank 2014”.

Proiectul este finanţat de Fundaţia Comunitară Alba prin Programul YouthBank. Programul este coordonat la nivel naţional de Asociaţia pentru Relaţii Comunitare în parteneriat cu BRD – Groupe Société Générale și are ca principali parteneri locali Municipiul Alba Iulia, Dacia Market și Giro.

Activitățile YouthBank România sunt incluse în “YouthBank Academy: Soluții durabile pentru implicarea tinerilor în viața comunității” – proiect finanţat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România.

Persoană de contact proiect: Marius Țoc, telefon 0744-667319, e-mail: [email protected].


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Parcul dendrologic „Dr. Ion Vlad” din Alba Iulia, printre cele mai bine cotate parcuri dendrologice din România: Pe ce loc se situează

Ziarul Unirea

Publicat

în

Parcul dendrologic „Dr. Ion Vlad” din Alba Iulia, printre cele mai bine cotate parcuri dendrologice din România: Pe ce loc se situează Parcul dendrologic „Dr. Ion Vlad” din Alba Iulia se situează printre cele mai bine cotate parcuri dendrologice din România, fiind al 6-lea cel mai frumos parc dendrologic din țară. Luna aprilie este momentul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea