Rămâi conectat

Curier Județean

31 mai| Târgul de Joburi INSERT UAB, la Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia: Studenții sau absolvenții, așteptați să discute cu angajatori

Ziarul Unirea

Publicat

în

31 mai| Târgul de Joburi INSERT UAB, la Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia: Studenții sau absolvenții, așteptați să discute cu angajatori

În data de 31 mai a.c. la Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia va avea loc Târgul de Joburi INSERT UAB, organizat de Centrul de Informare, Consiliere și Orientare în Carieră (CICOC-UAB) în parteneriat cu Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Alba și Inspectoratul Teritorial de Muncă Alba.

Sunt invitate să participe toate organizațiile din toate domeniile, interesate de a oferi studenților și absolvenților UAB locuri de muncă, practică, internship, voluntariat sau stagii de documentare în vederea elaborării lucrărilor de licență sau de disertație.

Succesul primelor două ediții ale Târgului de joburi și rata crescută de inserție înregistrată ca urmare a derulării lor, determină continuarea organizării acestor tipuri de acțiuni la nivelul Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, prin Centrul de Informare, Consiliere și Orientare în Carieră (CICOC-UAB).

Angajtorii care sunt în căutare de viitori angajați și doresc să îi întâlnească pe studenții sau absolvenții UAB aflați în procesul de identificare al unui loc de muncă pot transmite intenția de participare, împreună cu locurile vacante disponibile și numărul acestora la adresa de email [email protected], în vederea alocării unui stand.

De asemenea, studenții și absolvenții care sunt în etapa căutării unui loc de muncă, practică sau internship precum și cei care doresc să afle care sunt locurile de muncă vacante în domeniul studiilor urmate sau absolvite sunt așteptați la întâlnirea cu angajatorii.

Acest Târg de joburi este organizat în cadrul Proiectului Măsuri și instrumente specifice de consiliere, orientare în carieră și corelare a ofertei educaționale cu cererea pieței muncii – INSERT UAB, Proiect finanțat din Fondul de Dezvoltare Instituțională, Contract CNFIS-FDI-2023-F-0493, Manager de Proiect: Conf.univ.dr. Larisa Dragolea.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU la o locuință din Roșia Montană: Au intervenit pompierii din Abrud

Bogdan Ilea

Publicat

în

INCENDIU la o locuință din Roșia Montană: Au intervenit pompierii din Abrud Un incendiu a izbucnit într-o locuință din localitatea Roșia Montană: Intervin pompierii cu trei autospeciale. Detașamentul de pompieri Abrud intervine cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o autopscară pentru localizarea și stingerea unui incendiu în localitatea Roșia Montană. Secția […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea