Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Actualitate

31 de elevi au rămas nerepartizaţi la licee

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

În urma primei etape de repartizare computerizată a elevilor de clasa a VIII-a în învăţământul liceal de stat 31 de absolvenţi de gimnaziu au rămas pe dinafară, deoarece s-au orientat prost la admiterea în licee. Cea mai mare dintre mediile elevilor nerepartizaţi aparţine unui elev de la Liceul Sportiv Alba Iulia, cu 7,38, iar ultima medie este a unui elev de la Şcoala Doştat – 3,73.
În liceele din Alba au rămas însă neocupate peste 200 de locuri. Între 15 – 25 iulie, candidaţii vor depune dosarele de înscriere la şcolile la care au fost repartizaţi. În continuare, calendarul admiterii este următorul: l14 – 19 iulie: completarea fişei de opţiuni de către candidaţii care nu au participat la prima repartizare, completarea unei noi fişe de opţiuni de către cei rămaşi nerepartizaţi după prima etapă a admiterii, l19 iulie: completarea fişei de opţiuni de către candidaţii care au fost respinşi la liceele/clasele care organizează probe de aptitudini, lcompletarea fişei de opţiuni de către candidaţii care au susţinut probe de verificare a cunoştinţelor de limbă modernă sau de limbă maternă, l15 – 20 iulie: introducerea datelor în calculator, verificarea fişelor listate şi corectarea eventualelor erori, l22 iulie: repartizarea computerizată a candidaţilor din a doua etapă a admiterii. (R.G.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vești bune! Starea de sănătate a actorului Florin Piersic s-a ameliorat. Evoluția este favorabilă

Unirea Ziarul

Publicat

în

Vești bune! Starea de sănătate a actorului Florin Piersic s-a ameliorat. Evoluția este favorabilă Evaluarea pacientului Florin Piersic, realizată duminică de către echipa medicală, arată o ameliorare a stării generale, concomitent cu procesul de normalizare a indicatorilor biologici şi de evoluţie favorabilă a plăgii operatorii, au informat reprezentanţii Spitalului de Ortopedie „Foişor” într-un comunicat remis […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea