Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

31 august 2023| Festivalul Folcloric TINEREȚE aduce magia muzicii și tradițiilor în Alba Iulia: Oana Bozga-Pintea anunță un spectacol de excepție

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Festivalul Folcloric TINEREȚE aduce magia muzicii și tradițiilor în Alba Iulia: Oana Bozga-Pintea anunță un spectacol de excepție

Îndrăgita artistă de muzică populară Oana Bozga-Pintea a anunțat pe pagina sa de Facebook că turneul TINEREȚE, proiectul său de suflet, ajunge la Alba Iulia.

Festivalul Folcloric TINEREȚE este un spectacol gândit și inițiat de tânăra artistă având ca scop principal promovarea folclorului in rândul tinerilor și atragerea generațiilor viitoare in rândul consumatorilor de folclor.

Programul artistic al acestui spectacol măreț este unul dinamic, plin de emoție, momente unice și trăiri aparte, după cum spune protagonista, Oana Bozga-Pintea. Vor evolua pe scenă 24 tineri interpreți din toate zonele țării, aleși de Oana după valoare, autenticitate și prietenie, bineînțeles. Paula Seling și Ionuț Fulea sunt invitații speciali care au fost prezenți în toate spectacolele din acest turneu, la fel ca și dansatorii profesioniști ai Ansamblului Folcloric Cindrelul – Junii Sibiului.

La Alba Iulia, însă, am observat că va avea și un invitat de onoare, pe Veta Biriș, din respect pentru generația de aur din care face dumneaei parte și pentru că se află în județul pe care îl reprezintă. Tânăra artistă a înființat chiar și propria orchestră populară din dorința de a fi acest proiect cât mai valoros. Astfel, acompaniamentul întregului spectacol va fi asigurat de Orchestra Populară TINEREȚE sub bagheta Maestrului Ovidiu Barteș, un muzician extraordinar care se află în topul dirijorilor din România. Întregul program va fi prezentat de îndrăgita Iuliana Tudor, un personaj cunoscut și mult iubit al Televiziunii Române.

Întrebată ce o determină să lupte atât de tare pentru promovarea valorilor noastre naționale prin realizarea acestui proiect deosebit, artista Oana Bozga-Pintea a răspuns frumos că nu vrea să demonstreze nimic nimănui, decât să vadă fericiți cât mai mulți oameni, iar folclorul să ajungă în linia întâi, așa cum merită.

Cu siguranță este o onoare pentru orașul nostru ca acest turneu nu doar să ajungă în Alba Iulia ci să se și încheie aici. Îi mulțumim și îi dorim mult succes! Așteptăm cu nerăbdare ziua de 31 august, când de la ora 18:00 in Piața Cetății va avea loc cel mai așteptat spectacol, Festivalul Folcloric TINEREȚE.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Problema ciorilor a revenit odată cu primăvara. Cine o rezolvă?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Problema ciorilor a revenit odată cu primăvara. Cine o rezolvă? Problema ciorilor din municipiul Aiud și din alte administrații locale nu este nouă, ea revine în fiecare iarnă și primăvară. Dacă te plimbi prin locurile în care mai există brazi, pini sau copaci mai înalți, ai parte de surprize neplăcute constând în disconforturi olfactive, sonore […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea