Rămâi conectat

Ştirea zilei

3 persoane reținute, amenzi de peste 14.000 de lei, 8 permise de conducere suspendate, în urma unei acțiuni cu efective mărite ale Poliţiei Municipiului Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţia Municipiului Alba Iulia a desfășurat o acţiune cu efective mărite pe raza municipiului şi în localităţile rurale arondate. Au fost aplicate amenzi în valoare de 14.300 lei şi au fost identificate și reținute 3 persoane bănuite de săvârşirea de fapte de furt. Domiciliile acestora au fost percheziționate.  

La data de 25 august 2020, Poliţia Municipiului Alba Iulia a organizat o acţiune cu efective suplimentare, pe raza municipiului Alba Iulia şi pe raza localităţilor rurale arondate.

La acţiune au participat 50 de poliţişti din structurile de ordine publică, investigaţii criminale, poliţie rutieră și ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale precum și jandarmi și polițiști locali.

Au fost verificate 169 de autoturisme, au fost legitimate 228 de persoane și au fost efectuate 3 percheziții domiciliare la persoane bănuite de furturi in societăți comerciale.

Cu ocazia acestei acţiuni au fost aplicate 73 de sancţiuni de natură contravenţională, majoritatea pentru abateri de la normele legale privind circulaţia pe drumurile publice. Valoarea totală a amenzilor aplicate a fost de 14.310 lei.

Au fost reţinute 8 permise de conducere şi 3 certificate de înmatriculare, iar poliţiştii au identificat și reținut 3 persoane.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles” Georgiana Pavelescu, o tânără originară de pe Valea Sebeșului, județul Alba, a fost weekend-ul trecut ambasadoarea Cântecului Popular Românesc în cadrul evenimentului „Primăvara românească la Bruxelles”, eveniment prin care Europarlamentarul PSD, Victor Negrescu, continuă an de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea