3 persoane reținute, amenzi de peste 14.000 de lei, 8 permise de conducere suspendate, în urma unei acțiuni cu efective mărite ale Poliţiei Municipiului Alba Iulia

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Poliţia Municipiului Alba Iulia a desfășurat o acţiune cu efective mărite pe raza municipiului şi în localităţile rurale arondate. Au fost aplicate amenzi în valoare de 14.300 lei şi au fost identificate și reținute 3 persoane bănuite de săvârşirea de fapte de furt. Domiciliile acestora au fost percheziționate.  

La data de 25 august 2020, Poliţia Municipiului Alba Iulia a organizat o acţiune cu efective suplimentare, pe raza municipiului Alba Iulia şi pe raza localităţilor rurale arondate.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

La acţiune au participat 50 de poliţişti din structurile de ordine publică, investigaţii criminale, poliţie rutieră și ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale precum și jandarmi și polițiști locali.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Au fost verificate 169 de autoturisme, au fost legitimate 228 de persoane și au fost efectuate 3 percheziții domiciliare la persoane bănuite de furturi in societăți comerciale.

Cu ocazia acestei acţiuni au fost aplicate 73 de sancţiuni de natură contravenţională, majoritatea pentru abateri de la normele legale privind circulaţia pe drumurile publice. Valoarea totală a amenzilor aplicate a fost de 14.310 lei.

Au fost reţinute 8 permise de conducere şi 3 certificate de înmatriculare, iar poliţiştii au identificat și reținut 3 persoane.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Must de Jidvei