Rămâi conectat

Curier Județean

28 – 29 octombrie 2022| Festivalul Național de Interpretare a Romanței de la Zlatna va fi reluat. Premii importante pentru concurenți

FURDUI Alexandru

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

28 – 29 octombrie 2022| Festivalul Național de Interpretare a Romanței de la Zlatna va fi reluat. Premii importante pentru concurenți

În perioada 28 – 29 octombrie 2022 va fi reluat la Zlatna Festivalul Național de Interpretare a Romanței ”Te-aștept pe-acelasi drum…” care ajunge astfel la cea de-a XVIII-a ediție, după ce doi ani la rând a fost anulat din cauza pandemiei de Covid 19.

Festivalul se desfășoară în două etape: etapa întâia preselecţia (27 octombrie 2022) și etapa finală, cu concursul propriu-zis şi concertul de gală.

Pentru etapa a I-a, preselecţia, candidaţii trebuie să prezinte un repertoriu cuprinzând patru romanţe. Pentru ediţia a XVIII-a, preselecţia va avea loc în data de 27 octombrie 2022, începând cu ora 15.00, la Sala de Festivitaţi ”Ampelum” a Primăriei Oraşului Zlatna. Candidaţii declaraţi admişi la proba de preselecţie vor participa la concursul din data de 28 octombrie 2022.

La concertul de gală din 29 octombrie 2022 vor participa laureaţii concursului, concurentul distins cu marele premiu la ediţia anterioară precum şi invitaţi stabiliţi de organizatori.

Vor fi acordate mai multe premii: marele premiu, în valoare de 4500 lei, un premiu I, în valoare de 1500 lei, un premiu II, în valoare de 1000 lei, un premiu III, în valoare de 500 lei. Organizatorii își rezervă dreptul de a putea acorda, în situații excepționale, și alte premii. (N.I.T.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Grevă la Registrul Comerțului. Nemulțumiți de salarii, angajații protestează începând de astăzi

Unirea Ziarul

Publicat

în

Grevă la Registrul Comerțului. Nemulțumiți de salarii, angajații protestează începând de astăzi Sindicatul Angajaţilor din Oficiul Naţional al Registrului Comerţului (SAONRC) intră joi în grevă japoneză, la nivel naţional, solicitând Guvernului demersuri urgente pentru majorarea salariilor cu 15%, ONRC fiind „instituţia publică cu cel mai mic nivel de salarizare din justiţie”, potrivit unui comunicat remis […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea