Rămâi conectat

Curier Județean

27 mai 2024: Ecool Green Fashion Show în Cetatea Alba Carolina. Paradă cu costume din materiale reciclabile și concert Lino Golden

Bogdan Ilea

Publicat

în

27 mai 2024: Ecool Green Fashion Show în Cetatea Alba Carolina. Paradă cu costume din materiale reciclabile și concert Lino Golden

În data de 27 mai în Cetatea Alba Carolina, în fața Palatului Principilor Transilvaniei va avea loc o paradă de modă pentru susținerea unui viitor mai verde și mai responsabil. Elevii din județul Alba sunt invitați să creeze costume din materiale reciclate care vor fi prezentate în timpul evenimentului principal, care se va încheia cu un concert susținut de Lino Golden.

„Alătură-te Agenției Locale a Energiei Alba și Consiliului Județean Alba în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean Alba și Centrul de Cultură ,,Augustin Bena” pentru cea de-a XI-a ediție a Campaniei eCOol.

Această campanie își propune să sensibilizeze elevii și cadrele didactice în ceea ce privește importanța protejării mediului înconjurător, prin implicarea într-o activitate care promovează lucrul în echipă și stimulează creativitatea.

Elevii sunt încurajați să participe și în acest an, creând costume din materiale reciclabile/reciclate, ce vor fi prezentate în cadrul unei parade care va avea loc în 23 mai 2024, în fața Palatului Principilor Transilvaniei din Alba Iulia. Concursul este deschis tuturor elevilor din liceele județului Alba (clasele IX-XIII).

Green Fashion Show se va încheia cu un concert susținut de Lino Golden.

Alătură-te și tu mișcării pentru un viitor mai verde și mai responsabil! au transmis reprezentanții evenimentului pe una dintre rețelele de socializare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Un bărbat care obliga o minoră să cerșească prin Alba Iulia, condamnat la închisoare cu executare

Unirea Ziarul

Publicat

în

Un bărbat care obliga o minoră să cerșească prin Alba Iulia, condamnat la închisoare cu executare Un bărbat care a obligat o minoră, fiica concubinei sale, să practice cerșetoria, recidivist, se va întoarce la închisoare. Marius J., din Alba Iulia, a fost condamnat la 2 ani de închisoare, pedeapsă la care se va adăuga restul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea