Rămâi conectat

Opinii - Comentarii

26 ianuarie: Ziua internațională a soțului. Un bun prilej să îi faceți o surpriză partenerului de viață

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ziua internațională a soțului se serbează în fiecare an pe 26 ianuarie. Așadar un bun motiv pentru a vă sărbători partenerul de viață.

Sărbătoarea este de inspirație indiană. În India există un ritual stabilit care prevede ca femeile să nu mănânce nimic, nici să nu bea apă în ziua sărbătorii lor. Prin aceasta, ele își sărbătoresc soții. La sărbătoare nu participă văduvele, fetele necăsătorite, dar și cele care sunt despărțite sau divorțate.

În această zi, potrivit tradiției indiene, femeile nu au voie să poarte bijuterii decât dacă au fost oferite de la soții lor.

Cea mai arzătoare dorință a bărbatului, spune Radu F. Constantinescu, este să aibă parte de recunoaștere. Bărbatul își dorește să fie esențial, pentru o femeie, pentru familie.

CITEȘTE ȘI: Mesaje de dragoste frumoase. Scurte declarații de iubire pentru ea și pentru el

Dacă este sau nu sărbătorită, rămâne la alegerea fiecăruia, dar vă putem spune că este un bun prilej să îi faceți o surpriză partenerului de viață.

Puteți să-i oferiți o sticlă de șampanie, să-i pregătiți un tort, să îi rezervați o masă pentru o ieșire cu prietenii sau să-i puneți aspiratorul în brațe. Orice ați alege, țineți minte să îi spuneți și „La mulți ani, soț drag!”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

15 aprilie: Ziua Mondială a Artei. Celebrarea recunoștinței față de contribuția artiștilor la îmbogățirea culturii și spiritualității universale

Ziarul Unirea

Publicat

în

La data de 15 aprilie, anual, este celebrată Ziua Mondială a Artei, ca recunoștință față de contribuția oamenilor de artă la îmbogățirea culturii și spiritualității universale. Data a fost aleasă în memoria pictorului, sculptorului, arhitectului, inventatorului şi umanistului italian Leonardo da Vinci (15 aprilie 1452 – 2 mai 1519), considerat un simbol al liberei exprimări, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea