Rămâi conectat

Curier Județean

25 martie, Ziua Poliției Române: Expoziţii, momente festive şi concert aniversar, luni, la Casa de Cultură a Studenţilor din Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Manifestările dedicate Zilei Poliţiei Române vor continua. Luni 25 Martie, la Casa de Cultură a Studenţilor din Alba Iulia vor fi organizate expoziţii, momente festive şi va avea loc un concert aniversar realizat de Centrul Cultural al MAI.

Pentru aniversarea Zilei Poliţiei Române şi a 197 de ani de serviciu poliţienesc modern, în slujba comunităţii, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba, cu sprijinul Centrului Cultural al Ministerului Afacerilor Interne şi al Casei de Cultură a Studenţilor din Alba Iulia, organizează, luni 25 Martie 2019, o manifestare cultural – artistică, care va cuprinde mai multe momente.

Astfel, începând cu ora 10.00, în parcul din faţa Casei de Cultură a Studenţilor, poliţiştii din structurile operative dar şi criminaliştii îşi vor prezenta mijloacele de intervenţie şi vor sta de vorbă cu tinerii care vor alege să petreacă o parte din timpul lor, alături de poliţişti.

Începând cu aceeaşi oră, în holul Casei de Cultură a Studenţilor, vor putea fi admirate 22 de cărţi de literatură română, purtând autografele autorilor lor, aflate în colecţia comisarului şef Cristian Mureşan, pasionat de istorie şi de literatură română şi colecţionar de cărţi ce poartă dedicaţia autorilor.

În acelaşi spaţiu, subinspector de poliţie Pienariu Georgina, din cadrul Serviciului Criminalistic îşi va expune colecţia de lucrări grafice.

Începând cu ora 11.00, în sala de spectacole a Casei de Cultură a Studenţilor din Alba Iulia, va avea loc festivitatea aniversară, în cadrul căreia vor fi făcute avansările în gradul profesional următor şi care, în jurul orei 12.00, va fi urmată de un spectacol artistic realizat de Centrul Cultural al Ministerului Afacerilor Interne cu sprijinul Centrului Cultural „Liviu Rebreanu” Aiud.

Spectacolul va reuni artişti, angajaţi ai Ministerului Afacerilor Interne, majoritatea laureaţi ai Festivalului Naţional al Artiştilor Amatori din MAI şi invitaţii acestora.

 În cadrul acestuia vor fi interpretate momente de muzică uşoară (Raul Jipa, Gheorghe Berghean – Gino, Ionuț Ivan), muzică folk (Mihai Coșerariu) şi muzică populară (Marian Suciu, Ioan Cristian Țăran, Alina Georgiana Buncianu, Nicolae Pop, Alin Tutunaru, Ioan Bologa, Nicolae Flaviu Cristea, Adriana Maria Junc, Emilia Moga, Mircea Târziu, Adrian  Benţa, Alexandru Groza şi Ionuţ Argint).

Prezentarea va aparține doamnei Dianei Petrescu de la Centrul Cultural al Ministerului Afacerilor Interne împreună cu domnul Ioan Cristian Ţăran de la I.S.U. Mureş.

 

 

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU de vegetație uscată la Spătac: Intervin pompierii din Blaj

Ziarul Unirea

Publicat

în

INCENDIU de vegetație uscată la Spătac: Intervin pompierii din Blaj Un incendiu de vegetație uscată a izbucnit luni seara, în localitatea Spătac. Intervin pompierii din Blaj pentru stingerea flăcărilor. Garda de intervenție Blaj intervine cu o autospecială de stingere cu apă și spumă pentru localizarea și stingerea unui incendiu în localitatea Spătac. Din primele informații, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea