Rămâi conectat

Curier Județean

24 septembrie – ultima zi în care se pot depune cereri pentru obţinerea unui cămin la UAB. Alternativa de cazare, chiria

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Proiectul Frime virtuale la UAB - Festivitate de premiere a studentilor implicati07Marţi, 24 septembrie este ultima zi pentru depunerea cereri online pentru înscrierea în vederea obţinerii unui loc de cazare în căminele studenţeşti. Toţi studenţii care au fost anii trecuţi de bună credinţă au dreptul de a completa cererea online, iar dacă un student este înmatriculat la mai multe specializări poate depune cerere online pentru fiecare specializare (va fi luată în considerare cererea cu media cea mai mare). Universitatea „1 Decembrie 1918” dispune de peste 800 locuri de cazare în cămine, iar condiţiile sunt foarte bune.

În data de 25 septembrie se vor verifica mediile studenţilor. În data de 26 septembrie 2013 după ora 16,00, se vor afişa listele cu studenţii care primesc aprobare pentru a fi cazaţi. Cazarea se va efectua în perioada 27 – 29 septembrie între orele 8 – 18. Criteriul principal al repartizării locurilor de cazare studenţilor este cel al performantei în activitatea academica studenţească, (definit de media anului anterior), cumulat cu distanta faţă de locul de domiciliu (minim 20 km).

Alternativa pentru studenţii care nu prind un loc în cămin este chiria, iar agenţii imobiliari afirmă că oferta de pe piaţă este săracă. În Alba Iulia, o garsonieră poate fi închiriată începând de la 350 lei lunar, dar o locuinţă cu o cameră, mobilată şi utilată complet, situată într-o zonă centrală a oraşului poate ajunge şi la 700 lei. Apartamentele cu două camere încep de la preţul de 450 lei şi depăşi 900 lei, în funcţie de preferinţe.

Nu se vor caza în cămin studenţii care şi-au înstrăinat locul de cazare, au găzduit persoane străine în camerele repartizate, au fost sancţionaţi în anul de studiu anterior, au înregistrat restante la plata regiei de cămin, au avut un comportament deficitar în relaţiile cu alţi studenţi sau cu personalul administrativ sau au încălcat regulamentul de funcţionare a căminelor studenţeşti în anii anteriori.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Pompierii intervin la Alba Iulia, pe Calea Moților, pentru îndepărtarea unor elemente de construcție

Bogdan Ilea

Publicat

în

Pompierii intervin la Alba Iulia, pe Calea Moților, pentru îndepărtarea unor elemente de construcție Joi, 25 aprilie, pompierii din Alba Iulia, intervin pe Calea Moților, în jurul orei 11:30, pentru îndepărtarea unor elemente de construcție. Potrivit IPJ Alba, detașamentul de pompieri Alba Iulia intervine pentru îndepărtarea unor elemente de construcție în mun. Alba Iulia, Calea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea