Rămâi conectat

Politică Administrație

24 ianuarie: 158 de ani de la înfăptuirea Unirii Principatelor Române sărbătoriţi la Sebeş printr-un spectacol folcloric găzduit de Centrul Cultural „Lucian Blaga”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

158 de ani de la înfăptuirea Unirii Principatelor Române sărbătoriţi la Sebeş printr-un spectacol folcloric găzduit de Centrul Cultural „Lucian Blaga”

afis spectacol001Cei 158 de ani de la înfăptuirea Unirii Principatelor Române vor fi sărbătoriţi la Sebeş, printr-un spectacol folcloric găzduit de Centrul Cultural „Lucian Blaga”, marţi, 24 Ianuarie 2017, începând cu ora 18,00.

Invitaţi speciali, din Republica Moldova, din Străşeni, oraşul înfrăţit cu Municipiul Sebeş, vor fi Ansamblul etnofolcloric „Ştefan Vodă” şi Maria Stoianov, care vor susţine un recital de excepţie. Citește și: Unirea Principatelor Române de la 1859

Din programul artistic al evenimentului mai fac parte: Grupul vocal „Felician Fărcaşiu”, instructor: Adina Hada, Fluieraşii de la Şugag, coordonator: Vasile Duvlea şi Ansamblul „Stejarul” Sebeşel, coordonator: Ioan Sas.

Spectacolul va fi prezentat de jurnalistul Dan Lungu.

Organizatorii evenimentului sunt: Primăria Municipiului Sebeş, Consiliul Local al Municipiului Sebeş şi Centrul Cultural „Lucian Blaga”.

Intrarea este liberă.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Proiecte pentru orașul Teiuș: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Proiecte pentru orașul Teiuș: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie Primarul orașului Teiuș, Mirel Vasile Hălălai, printr-o postare de ieri, 24 aprilie, de pe facebook a anunțat trei proiecte noi pentru teiușeni: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie: ”Împreună cu arhitectul orașului, Claudiu Colev am fost astăzi la București la Ministerul Dezvoltării pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea