24 de metri cubi de material lemnos confiscat de polițiștii din Alba Iulia, in urma verificării unui camion: În acte era trecuta o cantitate mai mică față de realitate

Polițiștii din Alba Iulia au confiscat 24 de metri cubi de material lemnos în urma verificării unui camion oprit în trafic. În documente era menționată o cantitate mult mai mică față de cea transportată.

La data de 30 aprilie 2020, în jurul orei 19,45, polițiștii rutieri din Alba Iulia, în timp ce acționau pe strada Alexandru Ioan Cuza din municipiu, au oprit, pentru control, o autoutilitară cu remorcă, condusă de un bărbat de 50 de ani, din comuna Almașu Mare, județul Alba care transporta material lemnos.

ELIT

Cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că în documentele de însoțire a transportului era înscrisă cantitatea de 22,2 de metri cubi, iar după măsurarea încărcăturii de către specialiștii din cadrul Ocolului Silvic Alba Iulia, chemați în sprijin, a rezultat că autovehiculul era încărcat cu 46,8 metri cubi de material lemnos.

Conducătorul auto a fost sancționat contravențional, în conformitate cu prevederile art. 19 din Legea 171/2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice, iar cantitatea de 24,6 metri cubi de material lemnos a fost confiscată.

Mihail David - 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

Paduraru 1 mai 2020 at 13:04

DACA cine trebuie, ar controla camioanele supraincarcate cu busteni care se furiseaza zi si noapte pe strazile din Sebes, ar avea ce descoperi !

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...