24 aprilie: Bursa Generală a Locurilor de Muncă, la Alba Iulia. Agenții economici care dețin locuri de muncă disponibile să se adrseze AJOFM

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Agenţia  Judeţeană pentru  Ocuparea  Forţei de  Muncă  Alba  organizează,  în data de 24 aprilie 2015, Bursa Generală a Locurilor de Muncă. Evenimentul se desfăşoară în colaborare cu Centrul de Informare, Consiliere şi Orientare în Carieră din cadrul Universităţii „1 Decembrie 1918”, în Sala de conferinţe PAEM situată în Alba Iulia, strada Bucovinei, nr. 6 (Zona Piaţa Centru), începând cu ora 9:30.

La această acţiune sunt invitate să participe toate persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă sau cele care doresc să se reorienteze profesional spre ocupaţii cu posibilităţi de menţinere a raportului de muncă pe termen mediu şi lung.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

Angajatorii care deţin locuri de muncă disponibile se pot adresa Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Alba deoarece, potrivit prevederilor Legii 76/2002, cu modificările şi completările ulterioare beneficiază de subvenţii la încadrarea în muncă pe durată nedeterminată a acestor persoane.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Alba invită toţi agenţii economici interesaţi de această acţiune să-şi prezinte intenţia de participare la: Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Alba Iulia – Str. Nicolae Titulescu, Nr. 10B, Bl. „Columna” – tel. 0258831137, fax: 0258811470 sau e-mail: ajofm@ab.anofm.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419