Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

24 – 26 ianuarie 2024 | COD GALBEN de viscol în zonele de munte din Alba și alte județe: Vântul ajunge la rafale de 80-100 km/h

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

24 – 26 ianuarie 2024 | COD GALBEN de viscol în zonele de munte din Alba și alte județe: Vântul ajunge la rafale de 80-100 km/h

Meteorologii ANM au emis miercuri dimineața o atenționare cod galben de viscol, valabilă în zonele de munte din județul Alba și alte județe din țară, în intervalul 24 ianuarie, ora 10:00 – 26 ianuarie, ora 10:00.

La munte, îndeosebi la altitudini de peste 1700 m, vântul va avea intensificări cu rafale de 80…100 km/h, va ninge viscolit, iar vizibilitatea va fi redusă.

De asemenea, meteorologii au emis și o informare meteo de intensificări ale vântului, precipitații mixte și polei în zonele joase și predominant ninsori la munte, în perioada 24 ianuarie – 26 ianuarie.

Începând din după-amiaza zilei de miercuri (24 ianuarie), aria precipitațiilor va fi în extindere treptată și temporar în Banat, Crișana, Maramureș, Transilvania, Moldova, Dobrogea și estul Munteniei vor fi precipitații mixte (ploi, lapoviță și ninsori) și mai ales în noaptea de miercuri spre joi (24/25 ianuarie) pe alocuri depuneri de polei.

În zona montană vor predomina ninsorile (izolat, cantitățile de apă vor fi de 15…25 l/mp) și se va depune strat nou de zăpadă.

Temporar vântul va avea intensificări la munte, unde rafalele vor depăși 60…80 km/h, iar pe parcursul zilei de joi (25 ianuarie), local și în Oltenia, Transilvania și Moldova, cu viteze în general de 45…55 km/h.

Notă: intensificări ale vântului vor mai fi până la sfârșitul săptămânii, în cea mai mare parte a țării.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 30 APRILIE 2024: 470 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Câmpeni, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș

Ziarul Unirea

Publicat

în

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 30 APRILIE 2024: 470 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Câmpeni, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona ofertele accesând www.anofm.ro, selectați AJOFM Alba, secțiunea Persoane fizice – Locuri de muncă vacante sau se pot prezenta la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea