22 august – 17 septembrie /Proiectul DISCOVER la Blaj. Voluntari internaţionali la Colegiul Național „Inochentie Micu Clain”

Colegiul Național „Inochentie Micu Clain”, împreună cu organizația internațională de leader tineri AIESEC, vă așteaptă la proiectul DISCOVER. Deschiderea va avea loc marţi, 22 august, la ora 10.00, la Colegiul Național. Proiectul DISCOVER se va desfasura în perioada 22 august – 17 septembrie, având ca scop principal dezvoltarea comunității prin derularea unor activități educaționale și multiculturale organizate de voluntari internaționali pentru elevii de toate vârstele din Blaj și comunitățile învecinate. Nu uitați să vă înscrieți cât mai repede, locurile fiind limitate.

Vara aceasta au sosit noi oportunități în orașul tău! Descoperă lumea prin ochii internaționalilor și profită de această vară!

ELIT

Colegiul Național „Inochentie Micu Clain”, împreună cu organizația internațională de leader tineri AIESEC vă așteaptă la proiectul DISCOVER. Deschiderea va avea loc în data de 22 August, la ora 10.00, la Colegiul Național.

Acesta se va desfasura în perioada 22 august – 17 septembrie, având ca scop principal dezvoltarea comunității prin derularea unor activități educaționale și multiculturale organizate de voluntari internaționali pentru elevii de toate vârstele din Blaj și comunitățile învecinate. Deschiderea va avea loc în data de 22 august, la ora 10.00, la Colegiul Național.

Prin acest proiect elevii vor afla mai multe despre lumea internaționalilor, despre istoria, cultura și geografia țărilor precum Turcia, Germania, Mexic sau Tunisia și vor participa alături de ei la sesiuni de teambuilding. Vor cunoaște lumea cu adevărat, îi vor explora problemele și vor găsi soluții, iar în acest proces își vor dezvolta abilitățile de lucru în echipă, calitățile de leadership, comunicarea în limba Engleză și își vor ieși din zona de confort câștigând prieteni din toate colțurile lumii și cunoscându-I pe cei din comunitatea lor.

Agenda:

– 22 – 25 august: activități de teambuilding și sesiuni bazate pe istoria, cultura și geografia țărilor din care provin voluntarii internaționali;

– 28 august – 1 septembrie: activități pliate pe problemele globale;

– 4 – 8 septembrie: descoperirea soluțiilor și aprofundarea cunoștințelor despre Scopurile de Dezvoltare Durabilă avansate de ONU;

– 11 – 15 septembrie: realizarea unei cercetări despre realitatea locală și elaborarea unui concept de proiect pentru dezvoltarea comunității Blaj.

Sesiunile vor fi adaptate diferitelor segmente de vârstă, participarea este gratuită și bineînțeles, la finalul acestei experiențe, elevii vor beneficia de diplome care să ateste participarea în cadrul proiectului, dar și dezvoltarea cunostintelor și ale abilităților lor.

Nu uitați să vă înscrieți cât mai repede, locurile fiind limitate, iar ultima zi de aplicări este 20 August.

Mai multe informații alături de formularul de înscriere pe pagina evenimentului: Discover in Blaj.

Date de contact: 0746-956.400.

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...