Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

21 mai – Ziua Poliției Locale: Poliţiştii locali din Alba Iulia vor efectua un exerciţiu demonstrativ complex

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cu ocazia Zilei Naţionale a Poliţiei Locale, sărbătorită în data de 21 mai, poliţiştii locali din Alba Iulia vor efectua un exerciţiu demonstrativ complex. Acesta se va desfășura la ora 13.00, în zona statuii ecvestre a lui Mihai Viteazul din Cetatea Alba Carolina.

„Se va putea vedea cum se execută legitimarea unor persoane recalcitrante şi cum se acordă sprijin patrulei care se confruntă cu situaţii grave, în speţă atacul cu arme albe. În afara activităţilor poliţieneşti specifice va mai fi efectuat un exerciţiu cu tehnici de arte marţiale. Exerciţiile prestate (spargeri), sunt folosite ca o demonstraţie de forţă, îndemânare şi intimidare de către toate forţele de intervenţie şi operaţiuni speciale din întreaga lume. Ele demonstrează puterea luptătorilor, îndemânarea, viteza şi coeziunea de grup”, a declarat Ioan Vodă, şeful Serviciului Poliţia Locală Alba Iulia.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

În aceeaşi zi va fi organizat şi un turneu de fotbal. Va fi organizată prima ediţie a Cupei Poliţiei Locale Alba Iulia, competiţie ce se va desfăşura începînd cu ora 10.00, pe terenurile din incinta Grupului Şcolar „Dorin Pavel” din Alba Iulia. Vor fi invitate să participe echipe ale Poliţiei municipiului Alba Iulia, I.S.U. Alba, I.J.J. Alba, C.J. Alba, şi diverşi colaboratori.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO: Lumina Sfântă a ajuns la Catedrala Încoronării din Alba Iulia. Când va fi distribuită

Bogdan Ilea

Publicat

în

VIDEO: Lumina Sfântă a ajuns la Catedrala Încoronării din Alba Iulia. Când va fi distribuită Sâmbătă seară, Lumina Sfântă a ajuns de la Ierusalim la Catedrala Încoronării din Alba Iulia, după ce a fost preluată de pe aeroportul din Sibiu de către o delegație a Arhiepiscopiei Ortodoxe din Alba Iulia. În noaptea de 4 spre […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea