Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

21 de ani de închisoare pentru MONSTRUL din Cugir care a violat mai multe minore, printre care și fiica sa

Unirea Ziarul

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

21 de ani de închisoare pentru MONSTRUL din Cugir care a violat mai multe minore, printre care și fiica sa

Un complet de la Judecătoria Alba Iulia a pronunțat una dintre cele mai mari condamnări din justiția română pentru fapte de viol. Claudiu Ioan H., din Cugir, a fost condamnat marți, 19 martie, la 21 de ani de închisoare.

Procurorii au reușit să probeze zeci de fapte de viol asupra unor minore, printre victime aflându-se și fiica acestuia. Bărbatul a fost arestat preventiv în 20 mai 2023, ulterior fiind trimis în judecată.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Totul a început după ce o femeie a comunicat că fiica ei a fost victima unui act de abuz sexual comis în urmă cu cinci ani. Apoi autoritățile au extins cercetările și au descoperit că bărbatul a violat o fetiță de zeci de ori. „S-a reținut că, în perioada iulie 2017 – octombrie 2018, profitând de imposibilitatea persoanei vătămate de a exprima un consimțământ valabil exprimat din cauza vârstei fragede (6 – 7 ani), H.I.C. a întreținut cu aceasta acte de natură sexuală și un raport sexual.

Prin ordonanța din data de 27.07.2023, procurorul a dispus extinderea acțiunii penale pentru comiterea infracțiunilor de viol, agresiune sexuală și coruperea sexuală a minorilor, fiecare dintre acestea având în componență mai multe acte materiale”, au mai transmis procurorii din Alba Iulia.

Citește și: Bărbat din Alba, ARESTAT preventiv pentru VIOL: Ce au decis magistrații la încercarea de a scăpa de arest

Potrivit Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, în perioada ianuarie 2019 – martie 2023, profitând de imposibilitatea persoanei vătămate C.A. de a exprima un consimțământ valabil exprimat din cauza vârstei fragede (8 ani la momentul de început), inculpatul a întreținut cu aceasta un număr de 14 acte de natură sexuală și un număr de 17 raporturi sexuale.

De asemenea, în perioada ianuarie 2016 – martie 2022, inculpatul a comis mai multe acte de natură sexuală și a întreținut un act sexual oral în prezența a două persoane vătămate minore care în acele momente nu aveau împlinită vârsta de 14 ani. Unul din aceste acte a fost comis împreună cu soția sa, întrunind elementele constitutive ale infracțiunii de corupere sexuală a minorilor.

Femeia a fost condamnată și ea la 1 an de închisoare cu suspendare. Anchetatorii au mai susținut că, în cursul anului 2022 și în perioada 2020 – februarie 2023, în ciuda opoziției formulate de către două victime minore, bărbatul, în repetate rânduri, a comis împotriva acestora mai multe acte de natură sexuală ce intră în componența infracțiunii de agresiune sexuală.

Bărbatul în vârstă de 41 de ani poate contesta hotărârea instanței de fond la Curtea de Apel Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Jandarmii din Alba, alături de o familie cu 5 copii, din Berghin, rămași fără tată: Au pus mână de la mână pentru a le construi o locuință

Ziarul Unirea

Publicat

în

Jandarmii din Alba, alături de o familie cu 5 copii, din Berghin, rămași fără tată: Au pus mână de la mână pentru a le construi o locuință Jandarmii din Alba sunt alături de o familie cu 5 copii, din Berghin, rămași fără tată în urma unui tragic infarct. Aceștia au pus mână de la mână […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea