// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

21 – 23 septembrie, Târgul Apulum Agraria 2018 – Bunătăți tradiționale, concursuri, ateliere pentru copii și expoziții de animale, la Alba Iulia

Începutul toamnei este dedicat evenimentului de promovare a agriculturii judeţului Alba, a producătorilor şi fermierilor locali – membri ai asociaţiilor profesionale, ajuns la cea de-a XXVII-a ediţie. Timp de trei zile, Târgul Apulum Agraria dă întâlnire publicului cu abundenţa toamnei în perioada 21 – 23 septembrie 2018, între orele 10.00 – 18.00, în spaţiul expoziţional din zona Bazinului Olimpic din Alba Iulia.

La standurile decorate în stil tradiţional şi cu elemente de toamnă pot fi găsite produse locale de calitate: pâine şi produse de patiserie, preparate din carne, lactate, ouă, conserve din fructe şi legume, toate de casă, produse tradiţionale atestate, miere şi produse apicole, uleiuri presate la rece, vinuri din podgoriile locale, lavandă şi produse derivate, dar mai ales legume şi fructe proaspete de sezon.

Surprizele culinare, concursurile, atelierele pentru copii, expoziţia de obiecte agricole de odinioară, produsele de artizanat, dar nu în ultimul rând expoziţiile de animale şi păsări vor completa programul acestui eveniment.

Evenimentul Apulum Agraria care se desfăşoară în anul Centenarului este menit să promoveze agricultura, gustul tradiţional autentic şi să susțină producătorii și economia locală.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Un răspuns la 21 – 23 septembrie, Târgul Apulum Agraria 2018 – Bunătăți tradiționale, concursuri, ateliere pentru copii și expoziții de animale, la Alba Iulia

  1. Sorin 13.09.2018 la 13:50

    Iarasi in mizeria de langa bazinul olimpic? Avem o mana de producatori adevarati si hectare de dale in Cetate, dar tot in mizerie organizam acest eveniment.