20 octombrie: Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenți, la Alba Iulia. Agenții economici interesați să participe, invitați să se adreseze AJOFM

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

bursa locurilor de munca alba iulia07Agenţia  Judeţeană pentru  Ocuparea  Forţei de  Muncă  Alba  organizează  în data de 20 octombrie 2016, Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi.

Evenimentul se desfăşoară în colaborare cu Centrul de Informare, Consiliere şi Orientare în Carieră din cadrul Universităţii „1 Decembrie 1918” la Casa de Cultură a Studenţilor din municipiul Alba Iulia, Str. Ardealului, Nr.1, începând cu ora 9.30.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

La această acţiune sunt invitaţi să participe toţi absolvenţii de învăţământ, de orice nivel, care doresc să se încadreze pe locurile de muncă vacante disponibile în judeţul Alba, accesul fiind liber tuturor celor care sunt în căutarea unui loc de muncă.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Angajatorii care deţin locuri de muncă disponibile pentru absolvenţii instituţiilor de învăţământ se pot adresa agenţiei pentru ocuparea forţei de muncă deoarece, potrivit prevederilor Legii 76/2002, cu modificările şi completările ulterioare beneficiază de subvenţii la încadrarea în muncă pe durată nedeterminată a acestor persoane.

De asemenea, reamintim că absolvenţii care se angajează cu normă întreagă în perioada în care sunt înregistraţi la agenţia pentru ocuparea forţei de muncă, pot beneficia de prime de încadrare.

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Alba invită toţi agenţii economici interesaţi de această acţiune să-şi prezinte intenţia de participare la: Agenţia Locală pentru Ocuparea Forţei de Muncă Alba Iulia – Str. Nicolae Titulescu, Nr. 10B, Bl. „Columna” – tel. 0258 831137, fax: 0258 811470 sau e-mail: ajofm@ab.anofm.ro

Alexandra MATEȘ

Email: ale_mates@yahoo.com
Tel: 0722.661.325