Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Curier Județean

20 Mai: Zi de Sărbătoare la Bucerdea Grânoasă. Amintiri de suflet atât pentru dascăli, cât și pentru părinți și comunitatea locală

Ziarul Unirea

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

20 Mai: Zi de Sărbătoare la Bucerdea Grânoasă. Amintiri de suflet atât pentru dascăli, cât și pentru părinți și comunitatea locală

20 Mai 2022 înseamnă mai mult decât o zi obișnuită, este aniversarea a 86 de ani de la înființarea Școlii Gimnaziale „Ioan Maiorescu” din localitate. La această minunată întâlnire au participat foști și actuali dascăli, reprezentanți ai instituțiilor și autorităților locale, inspectoratului școlar, absolvenți, dar și elevii școlii, însoțiți de părinți.

În intervalul orar 8.00 – 10.00, dascălii au reușit să aducă în sufletele copiilor emoție, zâmbete și bucurie, datorită activităților recreative desfășurate în sălile de clasă.

Sărbătoarea sufletelor a fost marcată de programul artistic, desfășurat în aer liber începând cu ora 10.00.

Copii talentați, veseli și optimiști ne-au încântat cu dansul și vocea lor, părinți zâmbitori și mândri, revederi emoționante, au fost completate printr-o vizită la școala gimnazială a foștilor profesori, care au revăzut locurile ce le-au marcat existența.

Aceștia au fost uimiți de transformările survenite de-a lungul timpului, cum ar fi tablele interactive din fiecare clasă, care contribuie la desfășurarea unor ore de curs moderne și atractive.

Toate activitățile desfășurate au creat amintiri de suflet atât pentru dascăli, cât și pentru părinți și comunitatea locală.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Când intră pensiile pe card în Alba în octombrie 2024: Anunțul Casei Județene de Pensii

Ziarul Unirea

Publicat

în

Când intră pensiile pe card în Alba în octombrie 2024: Anunțul Casei Județene de Pensii Casa Județeană de Pensii Alba a anunțat ieri, 10 octombrie 2024, când vor primii pensionarii care își încasează pensia prin cont bancar banii. Potrivit reprezentanților instituției, joi au fost realizate transferurile pensiilor prin intermediul Trezoreriei Alba, iar vârstnicii pot fi […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea