Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

20 de autovehicule blocate între Luncile Prigoanei și Poarta Raiului. Au intervenit jandarmii montani

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Sâmbătă, 22 decembrie 2018 ora 10.36 , în urma unui apel 112 efectivele Postului de Jandarmi Montani Șugag au fost solicitate să intevină pe tronsonul de drum dintre Luncile Prigoanei și Poarta Raiului, unde 20 de autovehicule au rămas blocate.

La ora 10.40 echipajul de jandarmi, format din doi subofiţeri, cu autovehiculul din dotare marca Dacia Duster s-a deplasat în zona indicată.

La faţa locului, au constatat că drumul era blocat de un autovehicul marca Volkswagen Touran înmatriculat în județul Hunedoara, condus de către numitul K.I.M., de 25 de ani și care nefiind dotat corespunzător pentru iarnă, a rămas înzăpezit. Împreună cu conducătorul auto mai erau în mașină încă trei persoane, toți majori.

Echipajul de jandarmi a luat măsuri de deszăpezire a vehiculului și l-au tractat aproximativ 200 de metri până la o zonă sigură. După degajarea drumului, celelalte autovehicule şi-au reluat deplasarea fară a avea nevoie de sprijin.

Menţionăm faptul că niciuna dintre persoanele aflate în zonă nu au necesitat măsuri de prim-ajutor sau asistență medicală.

Cu această ocazie, jandarmii montani, roagă pe toți cei pasionați de zona montană și de zăpadă, să-și ia toate măsurile legale de siguranță și securitate, pentru drumeții sau sejururi reușite.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Comisar şef de poliţie din Alba, condamnat la închisoare cu suspendare după ce a falsificat declarația unui subaltern și a „închis” un dosar penal

Unirea Ziarul

Publicat

în

Comisar şef de poliţie din Alba, condamnat la închisoare cu suspendare după ce a falsificat declarația unui subaltern și a „închis” un dosar penal Un comisar şef de poliţie din Alba a falsificat declaraţia unui subaltern care acuza doi oameni de afaceri de violare de domiciliu. Trimis în judecată pentru infracţiuni de fals intelectual şi […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea