Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

20-26 mai: Terapia prin Artă ajunge la Spitalul din Alba Iulia. Poți oferi zâmbete pacienților, ca voluntar

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

În perioada 20-26 mai, proiectul Terapie prin Artă poposește la Spitalul Județean de Urgență din Alba Iulia. Timp de 6 zile, pacienți, cadre medicale și aparținători vor luat parte la momente artistice, ateliere creative de terapie bazate pe teatru, muzică, desen și pictură.

Pentru a putea realiza toate aceste activități, membrii ONG-ului au nevoie de voluntari. Ei au lansat un apel către persoanele interesate să devină voluntari, să facă parte din cadrul proiectului desfășurat la Alba Iulia. ”Dacă vrei să dai o mână de ajutor, garantăm că merită fiecare oră petrecută în acest proiect. Avem nevoie de tine să transfomăm o zi obișnuită într-una plină de bucurie”.

Proiectul ”Terapie prin Artă” a început în 2012 și de atunci actorii companiei din Cluj reușesc prin activitatea lor să aducă pe buzele tuturor zâmbete și să îi facă să uite de boală, măcar pentru câteva clipe.

”Terapia prin artă se bazează pe convingerea că procesul creativ îi ajută pe oameni să-și rezolve conflictele și problemele, să-și dezvolte abilități personale, reduce stresul, crește respectul de sine și conștiința de sine. Terapia prin artă pune accentul pe dezvoltarea umană, apelând la arta spectaculară (teatru, improvizație, pantomimă), arta vizuală (film, desen, pictură, sculptură)”.

Detaliile despre proiect, de la începuturile sale și până acum, se pot afla de pe site-ul: https://createactenjoy.com/terapie-prin-arta/

Vă puteți înscrie aici: https://forms.gle/869aMYEnKXExz6EfA


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

RADARE de WEEKEND în județul Alba: Drumurile monitorizate de Poliţia Rutieră în perioada 11-12 mai 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

RADARE de WEEKEND în județul Alba: Drumurile monitorizate de Poliţia Rutieră în perioada 11-12 mai 2024 Inspectoratul de Poliție Județean Alba a comunicat amplasarea radarelor pe drumurile din județ, în perioada 11-12 mai 2024. Citește și: Codul Rutier 2024: Trusa de prim-ajutor sau triunghiurile reflectorizante nu or să mai fie obligatorii pentru o anumită categorie […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea