20.000 de persoane, majoritatea turiști, au vizitat Aqua park-ul din Orăștie într-o lună și jumătate

Aqua park-ul din cadrul Arsenal Park de la Orăștie, fosta unitate militară transformată de frații Emil și Marius Cristescu în cel mai întins complex turistic și de agrement din România, a atras, în prima lună și jumătate de funcționare, 15.000 de vizitatori din alte județe, dintr-un total de 20.000 de clienți.

arsenalÎn complex au fost deschise, la jumătatea lunii iunie, un centru SPA și o sală de sport multifuncțională, investiții în valoare de 12,5 milioane de lei. În prima lună plină de funcționare, aqua park-ul a primit peste 15.000 de vizitatori plătitori, la care se adaugă alți 5.000 de clienți din ultimele două săptămâni din iunie. „Din totalul de 20.000 de vizitatori ai aqua park-ului, doar un  sfert au fost localnici, din Hunedoara, restul venind din alte zone ale țării”, sunt datele Arsenal Park.

ELIT

Citește și: FOTO: Cel mai nou Aqua Park din România, inaugurat la Arsenal Park Orăștie. Bazine, tobogane, râu leneș, saune și terase, într-o fostă fabrică de armament

În aceeași perioadă, de la inaugurarea noilor investiții, în complexul Arsenal Park s-au cazat aproximativ 3.500 de turiști. „Ne așteptăm ca în luna august să avem peste 20.000 de vizitatori la aqua park și peste 5.000 de cazați în complex”, a declarat Marius Cristescu.

Aqua park-ul poate găzdui 1.000 de vizitatori vara și 300 în restul anului.

Arsenal Park a fost înființat în 2009 pe un teren de 80 de hectare care aparținea unei foste fabrici de armament din Orăștie, cumpărată de frații Emil și Marius Cristescu în 2001, după mai multe încercări. De la deschidere și până acum au fost investite în complexul turistic aproximativ 20 de milioane de euro.

Sursa: profit.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...