Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

20.000 de persoane, majoritatea turiști, au vizitat Aqua park-ul din Orăștie într-o lună și jumătate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Aqua park-ul din cadrul Arsenal Park de la Orăștie, fosta unitate militară transformată de frații Emil și Marius Cristescu în cel mai întins complex turistic și de agrement din România, a atras, în prima lună și jumătate de funcționare, 15.000 de vizitatori din alte județe, dintr-un total de 20.000 de clienți.

În complex au fost deschise, la jumătatea lunii iunie, un centru SPA și o sală de sport multifuncțională, investiții în valoare de 12,5 milioane de lei. În prima lună plină de funcționare, aqua park-ul a primit peste 15.000 de vizitatori plătitori, la care se adaugă alți 5.000 de clienți din ultimele două săptămâni din iunie. „Din totalul de 20.000 de vizitatori ai aqua park-ului, doar un  sfert au fost localnici, din Hunedoara, restul venind din alte zone ale țării”, sunt datele Arsenal Park.

Citește și: FOTO: Cel mai nou Aqua Park din România, inaugurat la Arsenal Park Orăștie. Bazine, tobogane, râu leneș, saune și terase, într-o fostă fabrică de armament

În aceeași perioadă, de la inaugurarea noilor investiții, în complexul Arsenal Park s-au cazat aproximativ 3.500 de turiști. „Ne așteptăm ca în luna august să avem peste 20.000 de vizitatori la aqua park și peste 5.000 de cazați în complex”, a declarat Marius Cristescu.

Aqua park-ul poate găzdui 1.000 de vizitatori vara și 300 în restul anului.

Arsenal Park a fost înființat în 2009 pe un teren de 80 de hectare care aparținea unei foste fabrici de armament din Orăștie, cumpărată de frații Emil și Marius Cristescu în 2001, după mai multe încercări. De la deschidere și până acum au fost investite în complexul turistic aproximativ 20 de milioane de euro.

Sursa: profit.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Producătorii, obligați să repare produsele, inclusiv după expirarea garanției. Ce este ”dreptul la reparare”

Unirea Ziarul

Publicat

în

Producătorii, obligați să repare produsele, inclusiv după expirarea garanției. Ce este ”dreptul la reparare” Parlamentul European a adoptat directiva privind așa-numitul „drept la reparare” pentru consumatori, cu 584 voturi pentru, trei împotrivă și 14 abțineri. Normele clarifică obligațiile producătorilor de a repara bunurile chiar și după expirarea garanției. Producătorul va avea obligația să repare produsul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea