Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

2 -3 decembrie: Spectacole cu Axinte, Talisman, Vali Crăciunescu și Free Deejays, la Alba Iulia. Evenimente în cadrul Festivalului Național”Serbările Unirii„

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

serbarile-unirii-alba-iuliaCasa de Cultură a Studenţilor Alba Iulia organizează, în cadrul Festivalului Naţional Studenţesc “Serbările Unirii”, două super-spectacole pe 2 şi 3 decembrie 2016, în cadrul cărora cei prezenți vor avea parte de invitaţi speciali: Axinte, Talisman, Vali Crăciunescu şi Free Deejays.

Acest festival se adresează nu doar tinerilor şi studenţilor, ci şi publicului larg. Festivalul reprezintă emblema instituţiei, ajuns anul acesta la a XXV-a ediție şi se desfaşoară în fiecare an în preajma Zilei Naţionale a României. Precizăm că prima ediţie avut loc în anul 1992.

Programul Festivalului Naţional Studenţesc „Serbările Unirii”

Ediția a XXV-a, 1-3 decembrie 2016

JOI, 1 decembrie

Participare la manifestările organizate cu ocazia Zilei Naţionale a României

VINERI, 2 Decembrie, ora 12:00

Casa de Cultură A Studenţilor Alba Iulia, Sala Amfiteatru

WORKSHOP cu tinerii şi studenţii care activează în cadrul Casei de Cultură şi cu Liga Studenţilor din Universitatea “1 Decembrie 1918”, unde va avea loc premierea celor care au câstigat premii şi au reprezentat cu succes instituţia, participând la festivalurile şi concursurile naţionale şi internaţionale studenţeşti, în anul 2016.

Programul artistic:

VINERI, 2 decembrie, ora 20:00, Casa de Cultură A Studenţilor

Super-Comedie cu Axinte

Talisman

Sâmbătă, 3 decembrie, ora 22:00, Pub Skit’ 77

Râs Şi Panaramă Cu Vali Crăciunescu, A. Măciucă Şi D. Blueman

Free Deejaysaxinte

Preţ Bilet: 15 Lei/Spectacol

Biletele Se Găsesc La Casa De Cultură A Studenţilor Şi Pub Skit’ 77

Florin „Axinte” Petrescu  este un actor și umorist român.

După tragica moarte a lui Dan Sava în 1999, grupul Vacanța Mare l-a recrutat pe Florin Petrescu pentru a reîntregi trupa. Este cunoscut și sub apelativul Axinte, datorită rolului pe care îl joacă în cadrul trupei și la spectacole.

Alin Oprea a fondat fortalismanmația Talisman, care a luat naștere în 1996, iar prima audiție au avut-o pe 16 decembrie 1996 la festivalul „Om bun”, unde au și câștigat marele premiu. Piesa de rezistență a formației se numește “Atât de singur” și a fost pe locul întâi în toate topurile în anii 1997-1998. De atunci, trupa lansează hit după hit și reușește să surprindă publicul în cel mai plăcut mod posibil, prin îmbinarea melodioasă a sunetelor care demonstrează profesionalismul și originalitatea trupei.

Vali Crăciunescu – La 13 ani are primul sau contact neprotejat cu acordeonul şi acum recunoaşte că acest craciunesculucru i-a fost fatal. Asta dupa ce în prealabil, într-a patra, şi-a încercat talentul şi la trompetă, de care nu s-a ataşat însa la fel de mult, privind întreaga poveste „mai degrabă ca pe o joacă”. A fost membru al trupei Spitalul de Urgenţă, iar acum are un proiect nou, intiulat “De la Zvaidoc la Queen” – Concert de râs şi panaramă.

Free Deejays – Trupa este fondată în anul 2010, de Bogdan Taşcău – DL. Problemă, care alături de Rareș Varniote au lansat piesa „You Know” în colaborare cu americanul de origine jamaicană Buppy Lennox. Alte hituri: Around the world, Mi ritmo şi  Danca louca.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

RADARE de WEEKEND în județul Alba: Drumurile monitorizate de Poliţia Rutieră în perioada 27-28 aprilie 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

RADARE de WEEKEND în județul Alba: Drumurile monitorizate de Poliţia Rutieră în perioada 27-28 aprilie 2024 Inspectoratul de Poliție Județean Alba a comunicat amplasarea radarelor pe drumurile din județ, în perioada 27-28 aprilie 2024. Citește și: Codul Rutier 2024: Trusa de prim-ajutor sau triunghiurile reflectorizante nu or să mai fie obligatorii pentru o anumită categorie […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea