Rămâi conectat

Curier Județean

19 posturi de subofițeri, scoase de ISU Alba pentru încadrare temporară, fără concurs. Când se desfășoară selecția

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

ISU Alba caută noi salvatori pentru încadrare temporară, fără concurs, pe durata instituirii stării de risc epidemiologic și biologic. Selecția candidaților se va realiza în perioada 09-15.09.2020.

Ai fost vreodată curios despre cum e să fii pompier salvator, dar nu ai avut curajul să te înscrii la o școală de specialitate?

Simți că în această perioadă de grea încercare pentru toată lumea ai vrea să faci ceva pentru comunitate, dar nu știi ce?

Acum ai posibilitatea să vezi cum e să fii pompier militar și ce simți atunci când mergi să salvezi vieți sau bunurile unor familii!

În perioada 09-15.09.2020, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “UNIREA” al județului Alba, organizează selecția în vederea ocupării a unor posturi de execuție vacante, cu încadrare temporară, fără concurs, pe durata instituirii stării de risc epidemiologic și biologic, în baza prevederilor art. 21 din Legea 136/2020.

Dacă te-am făcut curios și dorești să afli mai multe detalii legate de condițiile de angajare și modul de depunere a dosarelor de înscriere, te invităm să accesezi link-ul de mai jos:

http://www.isualba.ro/posturi-incadrare-temporara


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie” Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir au organizat duminică, 21 aprilie 2024, o nouă acțiune de ecologizare, în mai multe zone din oraș. Spre surprinderea bikerilor, în zonele pe care aceștia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea