19 posturi de subofițeri, scoase de ISU Alba pentru încadrare temporară, fără concurs. Când se desfășoară selecția

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

ISU Alba caută noi salvatori pentru încadrare temporară, fără concurs, pe durata instituirii stării de risc epidemiologic și biologic. Selecția candidaților se va realiza în perioada 09-15.09.2020.

Ai fost vreodată curios despre cum e să fii pompier salvator, dar nu ai avut curajul să te înscrii la o școală de specialitate?

USR - Alegeri parlamentare 2020

Simți că în această perioadă de grea încercare pentru toată lumea ai vrea să faci ceva pentru comunitate, dar nu știi ce?

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Acum ai posibilitatea să vezi cum e să fii pompier militar și ce simți atunci când mergi să salvezi vieți sau bunurile unor familii!

În perioada 09-15.09.2020, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “UNIREA” al județului Alba, organizează selecția în vederea ocupării a unor posturi de execuție vacante, cu încadrare temporară, fără concurs, pe durata instituirii stării de risc epidemiologic și biologic, în baza prevederilor art. 21 din Legea 136/2020.

Dacă te-am făcut curios și dorești să afli mai multe detalii legate de condițiile de angajare și modul de depunere a dosarelor de înscriere, te invităm să accesezi link-ul de mai jos:

Posturi încadrare temporară

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419