Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

19 august | Retro Nostalgia 2023 la Teiuș: Cetățenii, invitați la petrecere cu tematica anilor ’80 – ’90

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

19 august | Retro Nostalgia 2023 la Teiuș: Cetățenii, invitați la petrecere cu tematica anilor ’80 – ’90

În data de 19 august, începând cu ora 19.00, teiușenii sunt așteptați la Retro Nostalgia 2023, o petrecere  cu tematica anilor ’80-’90.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

„Teiușenii, indiferent de locul unde i-a împins viața în căutarea firească a unui trai mai bun, în majoritatea lor covârșitoare, nu au făcut de rușine Teiușul nostru drag, mai mult, pe unde au fost au lăsat ceva în urma lor, aducând astfel plusvaloare.

Lucrurile bune văzute pe unde i-a dus viața le-au adus înapoi, acasă, ca idei valoroase, îmbunătățindu-și viața lor și implicit viața orașului nostru! Ideea de a realiza o întâlnire sub egida unei denumiri pe măsură ,,Nostalgia 2023″, pornită din inițiativa unor oameni reprezentând o generație care a realizat ceva în viață, care privește spre trecut cu nostalgie, iar spre viitor cu încredere, nu poate decât să ne bucure și să ne mobilizeze pe noi, primăria orașului, să realizăm în comun un eveniment care credem că este unul memorabil pentru noi, teiușenii!

Nu se poate face nimic fără colaborare și dialog, iar în acest caz am avut parte de oameni deosebiți, constituiți într-un serios grup de inițiativă, cărora eu personal le mulțumesc și îi asigur de respectul și colaborarea mea necondiționată! Aici la Teius, ne străduim să ducem orașul acolo unde îi este locul, din toate punctele de vedere, iar concetățenii, de aici sau din altă parte, sunt singurii care pot să spună dacă ne facem datoria!

Haideti să pornim la drum, să realizăm împreună aceasta primă ediție a reîntâlnirii noastre și să facem împreună planuri pentru viitor! Este cazul ca și de această dată să punem la muncă sloganul ,,Teiușul primul”, care este pe zi ce trece o realitate omniprezentă în viața orașului nostru, iar această reîntâlnire să facă parte, așa cum ne place si este firesc, prin mii de fire invizibile – cuvintele aparent simple, din această realitate!

Dragii mei teiușeni, casa noastră, Teiușul, vă așteaptă cu ușa larg deschisă, încărcat de pe acum de bucuria revederii!

Cu drag, pentru teiușenii mei, oriunde s-ar afla!”, a transmis Mirel Vasile Hălălai, primarul Teiușului!

„Totul a pornit de la o postare în social-media…

“…nu stiu daca mai sinteti careva care s-a mai gindit la O SEARA A NOASTRA GENERATIA ANILOR 80/90” Adela Sigismund

Fiecare a zis câte ceva. Idei, păreri… se vedea dorința! Entuziasmul.

Cu Adela am copilărit! Aceeași generație. Vecine de uliță… “cartierul” Calea Boilor!

Îmi amintesc că făceam parte amândouă din echipa de handbal a școlii. Acum, Adela locuiește în Spania. Acolo e familia, casa. Șoferiță de TIR. Dar, nu uită de unde a plecat!

Am început să vorbim. În minte mi se conturau deja ideile.

Apoi un telefon. Și încă unul. Am făcut un grup pe facebook. Afișul. Data.

După o săptămână totul era stabilit. Bătut în cuie. Toți eram deja teleportați, din toate punctele de vedere, în acea perioadă.

Primaria TEIUS ne susține. Suntem parteneri la acest eveniment care, va deveni parte din Zilele Orașului Teiuș, începând de anul viitor.

Retro Discoteca Nostalgia Teiuș este o seară de discotecă, cu dress cod ținuta anilor ‘80 – ‘90. Va fi premiată Cea mai mișto ținută retro, Cel mai bun dansator și teiușeanul care străbate cei mai mulți kilometri ca să ajungă la disco.

Și nu numai. August este luna în care cei plecați se reîntorc acasă.

Va fi nelipsitul Caiet de Amintiri, în care să ne semnăm și să creăm amintiri pentru ediția de anul viitor.

Va fi o urnă pentru donații. Simbolic. Pentru că generația noastră încheie un mod de viață. Și încercăm să creăm o continuitate între ce am luat de la părinții noștri și ce dăm mai departe. Și spun asta pentru că din banii strânși vom face un cadou Căminului pentru Persoane Vârstnice Teiuș.

În rest, distracție, seară magică, care să ne facă să ne amintim de anii tinereţii, de primele casete de muzică, de clasicul casetofon, de primele iubiri, de petrecerile ţinute acasă, de viaţa de adolescent”, au transmis organizatorii evenimentului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Mobilizare exemplară la Șpring: Localnicii s-au adunat de 1 mai și au curățat și vopsit gardurile bisericilor din sat

Ziarul Unirea

Publicat

în

Mobilizare exemplară la Șpring: Localnicii s-au adunat de 1 mai și au curățat și vopsit gardurile bisericilor din sat Mai mulți localnici din satul Șpring s-au mobilizat la apelul primarului Iulia Stănilă și au dat o mână de ajutor la curățarea și vopsirea gardurilor celor două biserici din sat. Iulia Stănilă, primarul comunei Șpring, împreună […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea