Rămâi conectat

Ştirea zilei

19 – 30 iulie 2021: La Sebeș, începe BIBLIOTECA DE VACANȚĂ, ediția a V-a

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vara aduce vești bune, la Sebeș! Centrul Cultural „Lucian Blaga” Sebeș și Biblioteca Municipală „Lucian Blaga” Sebeș organizează, în perioada 19 – 30 iulie 2021, BIBLIOTECA DE VACANȚĂ, un program estival aflat la cea de-a cincea ediție, dedicat copiilor înscriși la bibliotecă, cu vârsta cuprinsă între 6 și 12 ani.

Alături de prieteni dragi și inimoși, am pus la cale ateliere interesante, care vor ține participanții implicați și curioși, la toate activitățile propuse, îmbinând lectura și creativitatea cu joaca.

Ne vom întâlni de luni până vineri, între orele 1030 – 1200, cu lectură, jocuri, muzică, ateliere de creație, povești, în grădina Muzeului Municipal „Ion Raica” Sebeș, și vom viziona filme educative pentru copii, într-o locație inedită – sala de spectacole a Centrului Cultural „Lucian Blaga” Sebeș.

Participanții vor veni obligatoriu cu mască de protecție.

Înscrierile se fac la sediul Bibliotecii Municipale „Lucian Blaga” Sebeș,  bulevardul Lucian Blaga, numărul 45, telefon 0258.732848, în perioada 14 – 16 iulie 2021! Numărul de locuri este limitat.

Vara aceasta, vă invităm să alegeți bucuria lecturii și o super-vacanță de poveste, alături de noi, la BIBLIOTECĂ! Proiectul nostru se bucură de sprijinul Primăriei și al Consiliului Local al Municipiului Sebeș.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Lia Iancu și Daniel Cârnaț, de la Colegiul Militar din Alba Iulia, calificați la etapa națională olimpiadei de geografie. Alte premii obținute de elevii militari

Ziarul Unirea

Publicat

în

Lia Iancu și Daniel Cârnaț, de la Colegiul Militar din Alba Iulia, calificați la etapa națională olimpiadei de geografie. Alte premii obținute de elevii militari Lia Iancu și Daniel Cârnaț, de la Colegiul Militar din Alba Iulia, s-au calificat la etapa națională olimpiadei de geografie. Elevii militari au mai obținut un premiu II la același […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea