Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

189 de amenzi, 3 permise reținute și un certificat de înmatriculare retras de polițiști, în cadrul acțiunii la nivel european TRUCK&BUS

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
189 de amenzi, 3 permise reținute și un certificat de înmatriculare retras de polițiști, în cadrul acțiunii la nivel european TRUCK&BUS

Poliţiştii rutieri din judeţul Alba au verificat 136 de autovehicule destinate transportului public de persoane şi 369 de autovehicule de transport marfă, iar pentru abateri constatate au aplicat 189 de amenzi.

Activitatea de control s-a desfăşurat, pe parcursul a 7 zile, conform Planului de operaţiuni al Organizaţiei Poliţiilor Rutiere din Europa (TISPOL).

În perioada 10 – 16 februarie 2020, poliţiştii rutieri din judeţul Alba au acţionat pentru reducerea accidentelor produse, în special, din cauza nerespectării normelor rutiere de către conducătorii autovehiculelor destinate transportului public de persoane şi conducătorii autovehiculelor destinate transportului de marfă.

Astfel, au fost verificate 369 de autovehicule de transport marfă şi au fost sancţionaţi 162 de conducători de asemenea vehicule. Cele mai multe sancțiuni (155) au fost aplicate la OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice. Trei conducători auto au fost amendați pentru nerespectarea timpilor de odihnă, conform OG 27 din 2007, iar 4 pentru nerespectarea prevederile H.G. 69 din 2012 privind transportul rutier.

De asemenea, poliţiştii au verificat 136 de autovehicule destinate transportului public de persoane, iar pentru nereguli constatate, 27 dintre şoferii acestora au fost sancţionaţi contravenţional, pentru abateri de la normele legale privind circulația pe drumurile publice.

În cadrul acțiunii au fost reținute 3 permise de conducere și retras un certificat de înmatriculare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba IPJ Alba a organizat pe data de 25 aprilie, prima ediție a „Cupa Primăverii”. Participanții s-au întrecut într-un turneu de fotbal și concurs de crossfit.  La data de 25 aprilie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean Alba, prin Biroul Pregătire Profesională, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea