Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

18 februarie: Simultan de șah, la Alba Mall. Albaiulienii, iubitori ai sportului minții, provocați la o partidă cu maestrul Mihnea Costachi. Premii pentru cei care-i rezistă la 10 mutări sau îi iau 10 piese

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Centrul comercial Alba Mall va găzdui, timp de 10 luni, o serie de acțiuni dedicate celor pasionați de sport. Este vorba despre mai multe provocări cu diverși campioni, organizate cu ocazia împlinirii, în 2017, a 10 ani de activitate.

Primul eveniment se adresează iubitorilor de șah și va fi organizat sâmbătă, 18 februarie, de la ora 15.00. Invitat special va fi tânărul albaiulian, maestru internațional, Mihnea Costachi, care va susține un simultan de șah.

La evenimentul de sâmbătă sunt invitați să participe toți cei dornici să descopere noi strategii în mutări sau să își pună în valoare cunoștințele în practicarea sportului minții, fie că este vorba despre amatori de șah sau profesioniști. Administratorii centrului comercial au pregătit și premii pentru învingători.

Iată anunțul organizatorilor:

”Cine-i cel mai bun dintr-o echipă? DECARUUUUL! Alba Mall caută MICI sau MARI… DECARI!
La 10 ani de Alba Mall, provocarea e DE..CARE pe care. Ai 10 luni la rând să-ți arăți măiestria, în diverse challenge-uri, cu diverși campioni. Luna aceasta, șahul din fața blocului se mută în mijlocul Mall-ului. Pe 18 februarie vino la simultanul de șah susținut de Mihnea Costachi.

Dacă reziști la 10 mutări ale maestrului sau îi iei 10 piese, te-alegi cu-un premiu de la maestrul … de ceremonii. Simultanul de șah de 10 din 10, sâmbătă, 18 februarie, de la ora 15.00, în Alba Mall. Joacă cine vrea din Alba Iulia, rezistă cine poate. Înscrieri pe adresa [email protected] și în timpul evenimentului! Alba Mall.: show&shopping m’all inclusive!”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat

Bogdan Ilea

Publicat

în

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat Un accident rutier s-a petrecut în data 25 aprilie, în Alba Iulia, zona Dedeman, între două mașini care s-au tamponat. Pompierii au intervenit pentru asigurarea măsurilor specifice. Pompierii din Alba Iulia intervin cu două autospeciale, 1 ASAS și 1 EPA pentru asigurarea măsurilor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea