Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Curier Județean

173 de preșcolari și elevi din comuna Sântimbru primesc o masă pe zi, începând cu acest an școlar, prin Programul Național „Masă sănătoasă”

Ziarul Unirea

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

173 de preșcolari și elevi din comuna Sântimbru primesc o masă pe zi, începând cu acest an școlar, prin Programul Național „Masă sănătoasă”

Preșcolari și elevi din comuna Sântimbru vor beneficia în anul școlar 2024-2025 de o masă pe zi adecvată vârstei lor, prin Programul Național „Masă sănătoasă”.

Citește și: FOTO | Lucrările de reabilitare a dispensarului uman din localitatea Sântimbru, au început. Proiectul, realizat printr-o finanțare nerambursabilă de aproape 900.000 lei

La finalul lunii iunie 2024, comuna Sântimbru a fost cuprinsă în ”Programul național MASĂ SĂNĂTOASĂ”, a anunțat joi, 10 octombrie, primarul Iancu Popa.

Astfel, 173 de elevi și preșcolari din comună beneficiază de o masă pe zi începând cu acest an școlar, după cum urmează:

-125 de copii, de la grădiniță până la clasa a IV-a, primesc o masă caldă pe zi;
-48 de copii, clasele V-VIII, primesc un pachet – sandwich.

Bugetul total alocat pentru 2024/2025 este de 142.975 lei.

Suntem bucuroși că am reușit să facem demersurile necesare pentru ca acest nou an educațional, să înceapă pentru cei 173 de copii, preșcolari și elevi din Comuna Sântimbru, BENEFICIIND DE O MASĂ PE ZI, adecvată vârstei lor.

Noi căutăm întotdeauna, pe toate palierele, să sprijinim accesul la educație și la serviciile esențiale în localitățile noastre, căutăm să îmbunătățim, să modernizăm și asta presupune să accesăm și măsurile de sprijin pe care statul le oferă comunităților noastre”, a transmis Iancu Popa, primarul comunei Sântimbru.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

13-20 octombrie 2024 | Tabăra de acuarelă și pastel, pe Valea Sebeșului, prima ediție. Proiect cu participare internațională, ce se va desfășura anual în județul Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

13-20 octombrie 2024 | Tabăra de acuarelă și pastel, pe Valea Sebeșului, prima ediție. Proiect cu participare internațională, ce se va desfășura anual în județul Alba În perioada 13-20 octombrie 2024, pe Valea Sebeșului, în județul Alba, își va deschide porțile Tabăra de acuarelă și pastel, un proiect cu participare internațională ce se va desfășura […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea