Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

17-19 februarie 2023: SALSAlba Festival, primul festival național de salsa din Alba Iulia. Trei zile de ritmuri latino-americane cu cei mai cunoscuți dansatori din țară, în Cealaltă Capitală

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

SALSalba Festival este un eveniment organizat de Moving Arts Company, în perioada 17-19 februarie 2023, fiind primul festival de Salsa și dansuri latino-americane din Alba Iulia.

Dansatori renumiți din toată țara vor sosi la Alba Iulia pentru a petrece un weekend pe acorduri latino.

Locația gazdă va fi White Palace. Programul include workshop-uri de dans, susținute de artiști și instructori naționali renumiți, unii dintre ei fiind și campioni și vicecampioni naționali la salsa și bachata.

De asemenea, în seara de vineri va avea loc un concurs Jack&jill pentru dansatori amatori de Salsa&bachata și Kizomba, urmata de o petrecere toată noaptea. Sâmbătă la prânz pana după amiaza vor fi alocate aproximativ 5 ore workshop-urilor.

Ulterior, sâmbătă seara va avea loc asa numita GALĂ a evenimentului, unde va exista un moment de spectacol de aproximativ o ora doua, cu show-uri ale dansatorilor din toată țara, după care va urma iar o petrecere toată noaptea.

Duminică după-amiază va fi o mini petrecere de final, de data aceasta la Vizitiu.

”Ne dorim ca prin acest eveniment, să facem cunoscut fenomenul dansului latino-american și în Alba Iulia, noi, Moving Arts Company fiind totodată și prima școală de Salsa din Alba Iulia ( pe lângă balet, dans contemporan și celelalte stiluri de dans pe care le predam).

Comunitatea SALSA este extrem de mare în România, mii de dansatori, chiar dacă în Alba Iulia încă nu este foarte cunoscut acest lucru”, au transmis organizatorii.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

ANGAJĂRI la STAT 2024: Posturi vacante în instituții din Alba, la data de 19 MAI 2024. Calendarul examenelor și condițiile de înscriere la CONCURS

Ziarul Unirea

Publicat

în

ANGAJĂRI la STAT 2024: Posturi vacante în instituții din Alba, la data de 19 MAI 2024. Calendarul examenelor și condițiile de înscriere la CONCURS Mai multe instituţii publice din Alba anunță posturi vacante la data de 19 MAI 2024 și organizează concursuri în următoarea perioadă. Pentru ocuparea posturilor, candidaţii trebuie să îndeplinească anumite condiţii, privind […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea