Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

16 februarie: ”Străini în noapte”, la Alba Iulia. Florin Piersic și Medeea Marinescu, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

straini in noapteÎndrăgiţii actori Florin Piersic şi Medeea Marinescu  vor juca, marți, 16 februarie, începând cu ora 19.00, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia, în piesa „Străini în noapte”, o adevărată operă de artă regizată de marele maestru Radu Beligan.

Prețul unui bilet la spectacol este de 50 de lei și poate fi cumpărat de la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Deși spectacolul trebuia să aibă loc în data 4 decembrie 2015, acesta a fost amânat și reprogramat, iar potrivit reprezentanților instituției biletele cumpărate în luna decembrie rămân valabile.

Marele actor Florin Piersic promite, înaintea spectacolului propriu zis,  să aibă un incitant dialog cu spectatorii, de câteva zeci de minute în stilu-i caracteristic cu ocazia aniversării a 80 de ani de viață.

”Va fi o seară de bună dispoziție, asigurată de cel mai mereu tânăr actor român!”, transmit organizatorii.

În „Străini în noapte”, Florin Piersic joacă rolul lui Pierre, care, după o noapte petrecută într-un bar, este condus acasă de Julietta (Medeea Marinescu). El este cel care află în acea seară un lucru care îi va schimba viaţa. Până la dezvăluirea marelui secret, Julietta mărturiseşte mai întâi că este prostituată, apoi că este reporter şi că face cercetări pentru următorul articol, iar aceste întorsături de situaţie sunt menite să dezvăluie cine sunt cele două personaje cu adevărat.

Pierre este omul care simte că nu a realizat tot ce şi-a propus în viaţă, iar Julietta este femeia care vrea să obţină ce îşi propune, să-şi recapete o parte din viaţa pe care a pierdut-o în tinereţe. Drumurile lor se intersectează, pentru că fiecare vrea altceva de la celălalt, iar acest lucru îi conduce spre alte secrete care trebuie dezvăluite.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

MESAJE de PAŞTE 2024 haioase. Cele mai amuzante și „funny” urări de trimis prietenilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

MESAJE DE PASTE HAIOASE • MESAJE de PASTE 2024 amuzante. SMS-uri haioase de Sfintele Paşti • URARI și FELICITARI de PASTE hazlii Ai un prieten cu simţul umorului dezvoltat? Dacă da,  atunci nu ezita să-i trimiţi un mesaj funny în perioada sărbătorilor pascale.  Cu siguranţă îi vei aduce zâmbetul pe buze. Iată câteva exemple de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea