Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

16 decembrie| Spectacolul copiilor cursanți din cadrul atelierului ”Micul Actor”, la Teatrul de Păpuși ”Prichindel” din Alba Iulia

BONTEA Alexandru

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

16 decembrie| Spectacolul copiilor cursanți din cadrul atelierului ”Micul Actor”, la Teatrul de Păpuși ”Prichindel” din Alba Iulia

Teatrul de Păpuși „Prichindel” a ajuns la finalul unui proiect mult dorit și, iată, împlinit – Micul actor.

Prin acest proiect, parte din programul WORKSHOP PRICHINDEL, ne-am propus să îi atragem pe copii în lumea teatrului de animație, spre a deprinde arta actorului păpușar și pentru a înțelege mai bine universul acesta, atât de bogat, al poveștilor din teatrul de păpuși.

Timp de două luni și jumătate, 16 copii cu vârsta cuprinsă între 7 și 13 ani – cursanții atelierului de teatru, coordonați de actrițele teatrului: Irina Melnic și Ramona Benchea Mincu, au muncit din greu, pornind de la elementele de bază ale actoriei, mișcare scenică și dicție, până la mânuirea efectivă a păpușii și interpretare. Nu a fost ușor, dar cu răbdare, cu exercițiu și mai ales cu bucurie, cei 16 mici actori sunt pregătiți de spectacolul final.

Așadar, vineri, 16 decembrie 2022, de la orele 17:30, cursanții atelierului de teatru vor urca pe scenă pentru a susține un spectacolul de prezentare în fața părinților, bunicilor și a prietenilor.

Dacă sunteți curioși să vedeți ce au învățat, ce spectacol au creat, noi vă așteptăm cu drag, pentru că intrarea este liberă, evident, în limita locurilor disponibile!

Noi îi felicităm pe toți și le mulțumim că au ales să dedice o parte din timpul lor liber teatrului, din dragoste și cu pasiune.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Unirea” organizează concurs pentru 5 posturi: Ce locuri sunt disponibile

Bogdan Ilea

Publicat

în

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Unirea” organizează concurs pentru 5 posturi: Ce locuri sunt disponibile Cinci posturi au fost scoase la concurs de către Inspectoraul pentru Situații de Urgență „Unirea” pentru locuri precum: control și activități preventive, avizare-autorizare, control și activități preventive, intervenție și reziliența comunităților și asistență medicală de urgență și prim ajutor calificat. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea