Rămâi conectat

Curier Județean

16-17 septembrie 2017 – „Toamna Cugireană”, ediție jubiliară. Eveniment organizat de 20 de ani în fiecare toamnă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Anul acesta, orașul Cugir sărbătorește ediția jubiliară a Festivalului „Toamna Cugireană” , eveniment organizat de două zeci de ani în fiecare toamnă. Consiliul Local Cugir urmează să-și dea acordul în ședința din 30 august cu privire la perioada și locația festivalului, componența comisiei de organizare, restricțiile de circulație și taxele pentru comercianți.

Potrivit propunerii înaintate legislativului local, „Toamna Cugireană” va avea loc  în perioada 16-17 septembrie, în piața Consiliului Europei de pe Str. 21 Decembrie 1989 (lângă SC UM Cugir SA), cu mențiunea că anumite acțiuni se vor desfășura și pe străzile I.L. Caragiale și Stadionului.

Din data de 15.09.2017, ora 16.00 până în data de 18.09.2017, ora 6.00, circulaţia rutieră va fi interzisă pe străzile menţionate mai sus, urmând ca traficul auto să fie  deviat pe străzile V. Alecsandri, Unirii şi Victoriei, cu marcaj rutier corespunzător.

Dacă proiectul de hotărâre va fi aprobat în forma înaintată, comercianții care ocupă domeniul public în zona de desfăşurare a evenimentului vor trebui să achite o taxă în valoare de 40 lei/ mp/ zi.

În ceea ce privește programul artistic, organizatorii au făcut unele sondaje de opinie prin intermediul platformelor online de socializare pentru a vedea care sunt preferințele publicului cugirean. Cu siguranță, ne putem aștepta ca la această ediție jubiliară să fie prezente nume mari ale muzicii ușoare românești.

Salvează


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Ziua Jandarmeriei Române 2024, în Alba: Campionat de fotbal, turneu de table și tenis cu piciorul

Bogdan Ilea

Publicat

în

Ziua Jandarmeriei Române 2024, în Alba: Campionat de fotbal, turneu de table și tenis cu piciorul Competiții sportive organizate de Jandarmeria Alba cu ocazia Zilei Jandarmeriei Române în Alba Iulia. Jandarmii s-au întrecut într-un campionat de fotbal, turneu de table sau tenis cu piciorul.  Ieri, 27 martie, la Baza Sportivă Ampoi 2 din Alba Iulia, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea