Rămâi conectat

Actualitate

150 de pomi de Crăciun, tăiaţi ilegal, confiscaţi la sfârşitul săptămânii trecute de poliţiştii din Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii Postului de Poliţie Avram Iancu împreună cu lucrători ai Ocolului Silvic Valea Arieşului, au acţionat, în acest weekend, în cadrul planului comun de acţiune „Scutul Pădurii 2014”, în vederea prevenirii şi combaterii tăierilor ilegale de pomi de Crăciun.

Potrivit IPJ Alba, “cu această ocazie, în locul numit Micoaia, situat pe raza comunei Avram Iancu, a fost surprins în flagrant, C.G., de 41 de ani, din comuna Avram Iancu, în timp ce tăia fără drept, brazi de Crăciun.

Poliţiştii au recuperat 20 de brazi iar faţă de C.G. au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunii de tăiere ilegală de arbori.

De asemenea, poliţiştii de siguranţă publică din Cugir, în timp ce efectuau controale în trafic împreună cu lucrători ai Ocolului Silvic Sâpcea Cugir,  pentru prevenirea şi combaterea ilegalităţilor privind transportul de material lemnos, l-au depistat pe C.R.P., de Cugir, în timp ce transporta cu o autoutilitară, 135 de pomi de Crăciun, nemarcaţi şi fără a deţine documente legale de provenienţă şi transport.

Cei 135 de pomi de Crăciun au fost confiscaţi şi predaţi ocolului silvic, pentru valorificare, iar faţă de conducătorul autoutilitarei a fost luată măsura sancţionării contravenţionale cu amendă în valoare de 4.000 de lei, în conformitate cu prevederile art. 19 alin. 1 lit. b şi c din  Legea 171/2010.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Apa de la robinet, gratuită pentru clienții restaurantelor și cantinelor

Unirea Ziarul

Publicat

în

Apa de la robinet, gratuită pentru clienții restaurantelor și cantinelor Legea nr. 96/2024 care vizează reglementarea accesului gratuit al clienților restaurantelor și cantinelor la apă potabilă de la robinet a fost oficializat săptămâna aceasta, prevederile sale urmând să se aplice începând din 18 aprilie 2024. Totuși, în forma sa finală, prevederea nu instituie o obligație […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea