Rămâi conectat

Curier Județean

15 noiembrie: Asociația Apulum Forum Alba Iulia organizează, în parteneriat cu Muzeul Național al Unirii, o expoziție de afișe dedicată toleranței

Ziarul Unirea

Publicat

în

Asociația Apulum Forum Alba Iulia organizează, în parteneriat cu Muzeul Național al Unirii, o expoziție de afișe dedicată toleranței. Vernisajul expoziției ”Tolerance” va avea loc vineri, 15 noiembrie 2019, orele 17:00, la Muzeul Unirii, et. 1. Expoziția poate fi vizitată în perioada 15 – 29 noiembrie 2019. După această dată, afișele pot fi văzute și dezbătute la Casa Forum, strada Simion Bărnuțiu, nr. 10.

Expoziția constă într-o colecție de afișe despre toleranță, semnate de artiști si designeri consacrați din toată lumea. Proiectul „Tolerance” a fost inițiat de designerul grafic și ilustratorul newyorkez Mirko Ilić în 2017. Designeri, artiști și ilustratori reputați din peste patruzeci de țări au fost invitați să exprime vizual înțelegerea toleranței în limba maternă. Aflată în permanentă expansiune, colecția face deja înconjurul lumii, fiind expusă recent la sediul central Facebook, în cadrul unor festivaluri de design din Statele Unite, Austria și Olanda, la Design Museum Londra, la Muzeul de Artă Contemporană din Zagreb, în Africa de Sud, Ungaria, Emiratele Arabe Unite, Turcia și Ucraina.

Evenimentul este organizat cu sprijinul ”Start ONG”, un program lansat de Kaufland România și implementat de Asociația Act for Tomorrow. Domeniile vizate sunt: educație, sănătate, mediu, social și cultural. Valoarea totală a programului este de 500.000 euro. Programul Start ONG este cel mai simplificat instrument de finanțare comunitară destinat ONG-urilor tinere și instituțiilor non-administrative.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea