15-17 noiembrie: Ziua Internațională a Studenților sărbătorită la Alba Iulia, la Casa de Cultură a Studenţilor. PROGRAMUL

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020
Casa de Cultură a Studenţilor din Alba Iulia, organizează în perioada 15-17 noiembrie la Casa de Cultură a Studenţilor, o serie de evenimente dedicate Zilei Internaționale a Studenților.

Program

Joi, 15 noiembrie

USR - Alegeri parlamentare 2020

Ora 18:00 Prezentarea cărții „Sufletele celor Rătăciți”, de Vinicius Moldovan, unul dintre membrii de bază ai grupului „Skepsis”, pe numele său de scenă Clăbuc – Foaier

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Ora 19:00. „Umor cu Skepsis”. Un spectacol de divertisment pe care grupul „Skepsis” îl dedică „Zilei Internaționale a Studentului”, care include pantomimă, teatru scurt și momente de umor originale, inspirate de sărbătorirea „Centenarului Marii Uniri”. Totul într-o rețetă cu „Skepsis” menită să ne facă să gustăm din acel haz de necaz atât de românesc! – Sala de Spectacole – Intrarea liberă.

Vineri, 16 noiembrie

Ora 11:00. Dezbatere „100 de ani de studenție, încă 1000 să fie”. „Studenția ajută România”. Acțiune în parteneriat cu Liga Studenților din Universitatea „1 Decembrie 1918″ – Sala Amfiteatru.

Sâmbătă, 17 noiembrie

Lansarea pe canalul de YOUTUBE a videoclipului Imnului Casei de Cultură a Studenților Alba Iulia, compus de Gheorghe Berghian și interpretat de Gabriel Cîndea, Antinia Simion și Gino.

Eveniment organizat de Casa de Cultură a Studenţilor din Alba Iulia cu sprijinul Ministerului Tineretului și Sportului, în parteneriat cu trupa de teatru „Skepsis” și Liga Studenților din Universitatea „1 Decembrie 1918„.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419