Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

15.000 de lei amendă pentru Kronospan Sebeș: „Nu au luat toate măsurile pentru a preîntâmpina un accident de emisie poluantă în atmosferă”

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024
15.000 de lei amendă pentru Kronospan Sebeș: „Nu au luat toate măsurile pentru a preîntâmpina un accident de emisie poluantă în atmosferă”

După incidentul din 29 ianuarie când de la una dintre instalațiile de pe platforma companiei Kronospan din Sebeș a inceput să degajeze un fum negru și dens, semnalat de zeci de locuitori ai oraşului, îngrijorați de incident, Garda de Mediu aplică o amendă contravențională firmei Kronospan.

Amenda este dată pe legea 104 din 15 iunie 2011, în cuantum de 15.000 de lei.

Am sancționat firma pe legea 104 din 15 iunie 2011, legea atmosferei, i-am sancționat pentru că nu au luat toate măsurile pentru a preîntâmpina un accident de emisie poluantă în atmosferă.

Am încheiat nota de constatare cu ei, urmează să le trimitem sancțiunea în termen legal. Sancțiunea este conform legii 15.000 de lei”, a declarat pentru Ziarul Unirea, Dănuț Hălălai, șeful Gărzii de Mediu.

CITEȘTE ȘI: Fumul NEGRU și DENS care ieșea de la o instalație de la Kronospan Sebeș nu este un pericol iminent conform Gărzii de Mediu


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO: Elevii Școlii de Folk de la Palatul Copiilor, din Alba Iulia, rezultate excelente la concursul „Sunetul Muzicii” din Sibiu: Ce locuri au obținut

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Elevii Școlii de Folk de la Palatul Copiilor, din Alba Iulia, rezultate excelente la concursul „Sunetul Muzicii” din Sibiu: Ce locuri au obținut La Sibiu, în data de 17 mai, a avut loc concursul „Sunetul Muzicii”, la care elevii Școlii de Folk de la Palatul Copiilor din Alba Iulia au reușit să obțină rezultate […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea