142 de agenți economici și 119 mijloace de transport, verificați în cadrul acțiunii care vizează respectarea normele legale impuse pe perioada stării de alertă

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Potrivit IPJ Alba, au fost verificați 142 de agenți economici și 119 mijloace de transport, în ultimele două zile, în cadrul acțiunii care vizează modul în care sunt respectate normele legale impuse pe perioada stării de alertă. Controalele, organizate sub autoritatea prefectului, vor continua.

Sub autoritatea Instituției Prefectului, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Alba împreună cu efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Alba, polițiști locali, reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență Unirea, Inspectoratului Teritorial de Muncă, Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor, Direcției de Sănătate Publică, Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor şi Inspectoratului de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier, au continuat activitățile de verificare privind respectarea normelor legale impuse în contextul situației actuale.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Astfel, în ultimele 48 de ore au fost verificați 142 de agenți economici cu privire la respectarea măsurilor de protecție sanitară și a celor de distanțarea socială, în zonele aglomerate de pe raza administrativ-teritorială a județului Alba.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

De asemenea, au fost verificate 119 mijloacele de transport, pentru conștientizarea cetățenilor cu privire la importanța respectării regulilor de prevenire a răspândirii noului coronavirus.

În urma controalelor, au fost aplicate 27 de sancțiuni contravenționale, din care 11 pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală potrivit Legii 55/2020 și 16 la Legea 61/1991, pentru fapte de tulburare a ordinii și liniștii publice.

Reamintim cetățenilor recomandarea de a respecta măsurile de protecție sanitară și de distanțare fizică, pentru a-și proteja propria sănătate și viață dar și pentru a-i proteja pe toți cei din jur.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419