Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Opinii - Comentarii

14 februarie: Ziua Îndrăgostiților. Idei de CADOURI pentru persoana iubită, în funcție de personalitate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În fiecare an, pe 14 februarie se sărbătorește Ziua Îndrăgostiţilor. Valentine’s Day este, fără doar și poate, una dintre cele mai romantice zile ale anului, o zi în care fiecare încearcă să-și surprindă jumătatea, dăruindu-i un cadou inedit. Pentru cei aflați în pană de idei, prezentăm mai jos câteva indicii despre cum să aleagă cadoul potrivit, în funcție de personalitatea iubitei.

Citește și: Mesaje de Valentine’s dayziua indragostitilor

  1. Fițoasă. Daca ai o prietena pentru care valoarea cadourilor este mai importanta decat gestul in sine, atunci alegerea cea mai potrivita pentru ea va fi un parfum sau bijuterie.
    – Bijuterii: un lantisor cu o inimioara, o bratara sau un inel ar putea fi un cadou usor de gasit.
    – Parfum: desi gusturile difera de la o persoana la alta, acesta este un cadou potivit de cele mai multe ori.

    2. Romantica.
    Este simplu sa alegi cadoul pentru o fire romantica. Orice i-ai cumpara, ea va vedea dincolo de valoarea materiala a cadoului.
    – Pernute: inimioare de toate culorile, pernute in forma de animalute, pernute cu desene animate, pernute personalizate, etc.
    – Rama pentru poze – fie ca alegi o rama in forma de inimioara sau una digitala, aceasta poate fii un cadou de neuitat.3. Nepretentioasa. Sunt putine fetele care mai stiu sa aprecieze un gest. Ea se va bucura de cea mai mica atentie. Florile sau bomboanele o vor bucura cu siguranta.
    – Flori: acestea sunt potrivite in orice context. Indiferent ca sunt: trandafiri, ghiocei, orhidee, frezii etc., un buchet zdravan de flori face cat mii de cuvinte!
    – Bomboane: in forma de inimioara, cu caramel, visine sau ciocolata – pot indulci pe oricine!4. Rebela. Ea nu va aprecia nici florile si nici felicitarile siropoase. Incearca mai degraba o cana sau un tricou inscriptionat.
    – Tricouri personalizate: cu poza voastra, cu doi indragostiti, cu numele voastre sau cu inimioare de diferite culori.
    – Cana: poti sa alegi fie una cu inimioare desenate pe ea, fie una cu animatii nostime. 

    Citește și: Mesaje de ziua îndrăgostiţilor

  2. 5. Copilaroasa. Este o fire vesela si inocenta. Se bucura de orice cadou iar jucariile de plus sau jocurile sunt preferatele ei.
    – Jucarii de plus: o floare de plus dansatoare, un ursulet cu o inimioara, o broscuta roz, doi ursuleti care se imbratiseaza, etc.
    – Jocuri speciale de ziua indragostitilor.

sursa: calificativ.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

Mesaje de Florii 2024. Idei de SMS-uri, urări și felicitări care pot fi transmise prietenilor, rudelor şi colegilor care îşi sărbătoresc onomastica

Ziarul Unirea

Publicat

în

Mesaje de Florii 2024 frumoase. SMS-uri, felicitări de Florii și urări onomastice creștine de Sărbătoarea Floriilor pentru: iubit(ă), prieteni, rude, colegi, șefi, profesoare care au nume de floare. Texte cu mesaje de Florii haiose și amuzante . Mesaje de la mulți ani de Florii • Urări de Florii creștine. Creștinii ortodocși sărbătoresc duminică Floriile, ziua […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea