14 februarie 2014, Ziua Îndrăgostiţilor. Ce spune cadoul de Valentine`s Day despre relaţia voastră

Fiecare bărbat încearcă să-şi impresioneze persoana iubită cu fiecare ocazie, iar Ziua Îndrăgostiţilor este unul una dintre cele mai bune ocazii, pentru a dărui un cadou de neuitat. Află ce spune cadoul de Ziua Îndrăgostiţilor despre relaţia voastră sau despre el.

Citeşte şi: Mesaje de valentine’s day • SMS -uri de ziua îndrăgostiţilor. Declaraţi de dragoste de Valentine `s Day. Mesaje haiose de Sfântul Valentin • Mesaje de ziua îndrăgostiţilor • Urări și felicitări de la mulți ani de 14 februarie pentru persoana iubită (el sau ea).

ELIT

Weekend-ul romantic
Doar câteva lucruri îţi fac plăcere pe lumea asta, şi weekend-ul romantic petrecut departe de ochii curioşilor este unul dintre ele. Asta e dragoste adevărată!
Cadou Ziua IndragostitilorVerdictul: Sunteţi aventuroşi, amuzanţi şi vă place să petreceţi timpul în compania persoanei iubite. O adevărată reţetă pentru succesul unei relaţii.

Inelul de logodna
Un cadou cam comun luând în considerare că e Ziua Îndrăgostiţilor, dar cui îi pasa? Este simbolul iubirii nemărginite şi al angajamentului faţă de persoana iubită. Plus că toate prietenele tale care nu au primit încă mult aşteptatul inel vor muri de invidie.
Verdictul: Angajamentul luat unul faţă de celalalt ne reaminteşte că iubirea este esenţa Zilei Îndrăgostiţilor, iar acest lucru se reflectă şi în relaţia voastră.

Mihail David - 2020

Bijuteriile 
Acesta este un cadou decent dintr-un singur motiv: pietrele preţioase sunt rare, valoroase şi rezistă în timp, la fel ca şi relaţia voastră.
Verdictul: Relaţia voastră “străluceşte” ca toata lumea să o vadă.

Cadouri hand-made (făcute chiar de el)
Fie ca e un CD cu muzica ta preferata sau un voucher în care te programează pentru un masaj făcut de el la domiciliu, este evident că ţine foarte mult la tine şi a pus suflet in cadoul oferit. Atenţie! Uita-te mereu la marfă, nu la eticheta de preţ!
Verdictul: Relaţia voastră se bazează pe un respect reciproc şi pe iubire adevărată. Preţuieşte-o!

Cina pregătită de el
Mâncarea poate fi seducătoare. Mâncarea pregătită de iubitul tău e de-a dreptul delicioasa? Savurează fiecare îmbucătură pentru ca nu va fi nevoie sa te duci foarte departe pentru a primi şi un desert.
Verdictul: Iubitul tău este o persoană cu picioarele bine înfipte în pământ în care îţi poţi înfige colţii liniştita. Pofta buna!

Cină la un restaurant de lux
Chiar daca nu e cea mai originala alegere poate fi oportunitatea perfecta pentru amândoi pentru a vă relaxa şi a vă încânta simţurile, si de ce nu pentru a va (re)cunoaşte.
Verdictul: Relaţia voastră nu are nevoie de fluturi în stomac pentru a păstra vie flacăra iubirii. Să închinam pentru asta!
Ciocolata
Acesta este cadoul pe care tatăl tău îl aduce mamei tale în fiecare an de Ziua Îndrăgostiţilor? Eventual cumpărat de la magazinul din cotul casei? Probabil nu e chiar relaţia perfectă în viziunea ta, nu?
Verdictul: Nu te lasă păcălita! Bomboanele de ciocolata scot în evident blandetea şi bunătatea lui fata de tine.

Sursa Kudila.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

dolfi 14 februarie 2014 at 10:04

si daca-i dai nevestei / prietenei ce-ai intre picioare „ca cadou”, ce spune acest lucru despre relatia voastra?

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...