Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

13 păuni furați pe timp de noapte au fost recuperați de polițiștii din Aiud. Unde au fost găsiți

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

13 păuni furați pe timp de noapte au fost recuperați de polițiștii din Aiud. Unde au fost găsiți

Polițiștii din Aiud au recuperat 13 păuni care au fost furați, cu două zile în urmă, dintr-o fermă din municipiu. Au fost găsiți la o persoană din Cisnădie, județul Sibiu, care i-ar fi sustras, pe timp de noapte.

La data de 20 august 2021, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Aiud au identificat în bărbat de 49 de ani, din Cisnădie, județul Sibiu, ca persoană bănuită de săvârșirea unui furt, faptă sesizată poliției în dimineața zilei de 17 august 2021.

Se pare că, în noaptea de 16/17 august, acesta ar fi sustras 13 păuni, în valoare de 10.000 de lei, de la proprietarul unei ferme din municipiul Aiud, profitând de faptul că volierele în care erau crescuți nu erau asigurate.

În dimineața zilei de 20 august, polițiștii din Aiud, sprijiniți de polițiștii Serviciului pentru Acțiuni Speciale au făcut o percheziție la domiciliul bărbatului din Cisnădie, context în care păsările au fost recuperate și restituite proprietarului.

Cercetările sunt continuate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război Elevi și reprezentanți ai Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” și ai Centrului Militar Județean Alba i-au vizitat astăzi pe veterani ai celui de-al Doilea Război Mondial din județul Alba. Vizitele s-au înscris […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea