Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

13 octombrie 2023: Concert extraordinar de lieduri și arii din opere și operete, la Museikon

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

13 octombrie 2023: Concert extraordinar de lieduri și arii din opere și operete, la Museikon

Centrul de Cultură „Augustin Bena” Alba și Muzeul Național al Unirii din Alba Iulia organizează, vineri, 13 octombrie 2023, un concert extraordinar de lieduri și arii din opere și operete. Evenimentul va avea loc, începând cu ora 18:00, la MUSEIKON (secție a Muzeului Național al Unirii din Alba Iulia).

Concertul este de o sensibilitate aparte, de lieduri și arii din opere și operete, susținut de tineri artiști lirici cu rezultate notabile în activitatea desfășurată în cadrul Liceului de Arte „Regina Maria” din Alba Iulia, alături de invitații lor, Georgeta Plută (profesor la clasa de canto clasic) și Daniel Fonoage (director al liceului de arte), precum și alături de Cvartetul de Coarde al Județului Alba.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

În program vor evolua soliștii: Cristiana Litan, Antonie Cămară, Denisa Barb, Melisa Lupu, Samuel Muntean, Alexandru Dreghiciu, Matei Chismorie. Acompaniamentul la pian va fi asigurat de către profesorul corepetitor Andrei Dragomir.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Mesaje de Paște 2024. Cele mai frumoase texte cu URARI creștine pe care le poți trimite prin SMS cu ocazia sărbătorilor pascale

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cele mai frumoase și simple mesaje de Paște creștine. URARI și FELICITARI de Pastele 2024. Scurte mesaje pentru prieteni, profesori, colegi, pe care le puteți transmite prin SMS de Sfintele Paști Romanii trimit, rudelor și prietenilor, cu ocazia sărbătorilor de Paște milioane de mesaje simple prin SMS. Iată mai jos ce mesaje de Paşte poţi […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea