Ziarul Unirea

116 cadre militare ale ISU Alba avansate în grad

Luni, 1 august, la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Unirea” al judeţului Alba au fost înaintate în gradul următor, la termen, un număr de 116 cadre, care au îndeplinit condiţiile prevăzute de Legea nr. 8071995, a anunţat plt. Alina Bălaş, purtătorul de cuvânt al ISU Alba. La festivitatea de la sediul ISU Alba au asistat prefectul Ştefan Bardan, col. Dorel Sofica, inspector-şef al ISU Alba şi prim-adjunctul său, lt. col. Cornel Oprişa, care au înmânat noile însemne de grad ofiţerilor, subofiţerilor şi maiştrilor militari recompensaţi, alături de urările de felicitare şi succes în activitatea viitoare.
Au fost înaintate în gradul următor 11 cadre militare: 2 ofiţeri, 8 subofiţeri şi 1 maistru militar. Cei doi ofiţeri sunt lt. col. Călin Câmpean, care a devenit colonel şi cpt. Florin Zecheru, care este acum maior. Celelalte avansări în grad sunt următoarele: în gradul de maistru militar clasa a II-a – 1 maistru militar clasa a III – a; în gradul de plutonier adjutant şef – 1 subofiţer; în gradul de plutonier major – 1 subofiţer; în gradul de plutonier – 6 subofiţeri.
De la Detaşamentul de Pompieri Alba Iulia au fost înaintaţi în grad 2 ofiţeri şi 36 de subofiţeri: în gradul de maior – cpt. Mircea Dan – comandantul detaşamentului, în gradul de căpitan – lt. Liviu Spătăcean, în gradul de plutonier major – 9 subofiţeri; în gradul de plutonier – 27 subofiţeri. De la Detaşamentul de Pompieri Aiud au fost avansaţi în gradul următor 18 subofiţeri: în gradul de plutonier major – 9 subofiţeri; în gradul de plutonier – 9 subofiţeri. De la Pichetul de Pompieri Câmpeni au fost înaintaţi în grad 18 subofiţeri: în gradul de plutonier major – 2 subofiţeri; în gradul de plutonier – 16 subofiţeri. De la Garda de Intervenţie Sebeş au fost avansaţi 15 subofiţeri: în gradul de plutonier major – 9 subofiţeri; în gradul de plutonier – 6 subofiţeri. De la Garda de Intervenţie Blaj au fost înaintaţi în gradul militar următor 16 subofiţeri: în gradul de plutonier major – 11 subofiţeri; în gradul de plutonier – 5 subofiţeri. Felicitări, sunteţi buni… de cinste!
Robert GHERGU

ELIT

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419