Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

11 suporteri ai CSU Alba Iulia au fost luați cu duba de jandarmi pentru injurii, chiar în timpul partidei cu Universitatea Cluj Napoca

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În timpul meciului de baschet dintre CSU ALBA IULIA şi Universitatea Cluj Napoca, care a avut loc sâmbătă, jandarmii care asigurau ordinea publică şi siguranţa participanţilor au fost nevoiţi să intervină deoarece mai mulţi spectatori au proferat şi scandat injurii, cuvinte şi expresii jignitoare, precum şi ameninţări cu acte de violenţă împotriva oficialilor şi jucătorilor din echipa oaspete.

Deşi  li s-a atras de mai multe ori atenţia să înceteze violenţele verbale, aceştia nu s-au conformat indicaţiilor jandarmilor, fapt pentru care au fost evacuaţi din tribună.Unsprezece persoane au fost conduse la sediul Jandarmeriei Alba şi sancţionate cu câte o amendă în valoare de 150 de lei.

Bază: Legea 4 din 2008 pentru prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi jocurilor sportive.

Partida cu “U” Cluj Napoca, ce a avut loc în sala Universităţii “1 Decembrie 1918″,  a fost câștigată de CSU Alba Iulia cu scorul 87-35 (51-21).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Floriile 2024: La ce produse trebuie să fim atenți în perioada următoare. Recomandările ANPC

Bogdan Ilea

Publicat

în

Floriile 2024: La ce produse trebuie să fim atenți în perioada următoare. Recomandările ANPC În perioada sărbătorilor mai ales când este dezlegarea la pește, trebuie să fim foarte atenți la alimentele pe care le achiziționăm. ANPC transmite că recomandă consumatorilor să ţină cont de câteva sfaturi. ‘În preajma Sărbătorii Floriilor, în care, conform tradiţiei, creşte […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea