Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

11 august | Concert Proconsul lângă Pădurea Cărbunari din Blaj: Cetățenii se vor putea bucura de parcare gratuită, ambianță plăcută și șampanie din partea casei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

11 august | Concert Proconsul lângă Pădurea Cărbunari din Blaj: Cetățenii se vor putea bucura de parcare gratuită, ambianță plăcută și șampanie din partea casei

Vineri, 11 august, începând cu ora 18:30, cetățenii din Blaj se vor putea bucura de un concert susținut de formația Proconsul, în complexul Liziera de la Blaj.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Organizatorii evenimentului își așteaptă oaspeții „cu parcare gratuită, ambianță plăcută și un pahar de șampanie din partea casei”. Rezervările se pot face la numerele de telefon: 0742.897.290 și 0751.786.307

Liziera Blaj, inaugurat în septembrie 2022, a fost conceput ca un complex turistic cu funcțiuni complementare. Acesta dispune de 5 camere duble de cazare, terrase, sala de conferință, restaurant cu capacitate de 80 persoane, sala de fitness, jacuzzi și saună.

Oază de liniște și relaxare de lângă pădure

“În viitorul apropiat avem în vedere să dezvoltăm aici și un mini teren de fotbal, o piscină și o sală de evenimente”, ne-a declarat Denis Ciufudean, unul dintre asociații firmei care au dezvoltat complexul Liziera de la Blaj.

Pensiunea se află în zona „Padurea Cărbunaru”, după cum o cunosc localnicii, în vecinătatea orașului Blaj, ceea ce oferă un plus de liniște și în același timp un loc potrivit pentru diverse evenimente private, corporatiste.

În același timp, Liziera Blaj duce mai departe povestea orașului, deoarece multe din elementele de construcție a complexului au fost readuse la viață din vechea fabrică de cărămidă din Blaj (cărămidă, lemn), ceea ce îi oferă o simplitate și o eleganță aparte.

“Ne propunem să dezvoltăm complexul astfel încât să atragem toate categoriile de vârstă prin diferitele activității care sunt si vor fi disponibile”, mai spune Denis Ciufudean.

FOTO: Liziera Blaj – Facebook


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Mesaj RO-ALERT pentru locuitorii din Sebeș. A fost semnalată prezența unui URS pe strada Călărași

Unirea Ziarul

Publicat

în

Mesaj RO-ALERT pentru locuitorii din Sebeș. A fost semnalată prezența unui URS pe strada Călărași A fost semnalată prezența unui URS în localitatea Sebeș, pe strada  Călărași. Locuitorii au primit pe telefoane un mesaj RO-ALERT. Potrivit acesuia, cetățenii sunt avetizați să   evite  zona și să rămână în locuințe! Pastrati distanta fata de animal si […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea