Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Opinii - Comentarii

10 metode prin care poți să impresionezi o femeie – Ghidul seducției

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

„Daca vezi o femeie cu o plasa plină de cumpărături în mână, ia-o și ajut-o să o ducă acasă” – este o metodă care, potrivit unui studiu, impresionează femeile. Iată 10 metode de a intra pe sub pielea unei femei:

ghidul seductiei1) Puneti intrebari potrivite!

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

In timpul cinei, intr-un restaurant, nimic nu se compara cu o intrebare buna pusa intr-un moment de tacere. De exemplu, o intrebare uzuala: „Ce-ai mai facut astazi”?

2) Evitati intrebarile nepotrivite!

Dupa ce ati pus suficiente intrebari, mai ales pe cele potrivite, sunt si momente speciale in care nu este prea multa nevoie de comunicare, cand sunteti impreuna in pat este un astfel de moment.

3) Sunati si nu abuzati de sms-uri!

Verbalizati, cand vreti sa comunicati. Evitati varianta unor texte suprauzitate care lasa impresia de lasitate si copilarie. Un barbat adevarat spune ce are de spus fata in fata, fara sa foloseasca 350 de caractere sau mai bine tace si nu spune nimic.

4) Nu fiti zgarcit!

Cand este vorba de note de plata, un obicei vechi de cand lumea face minuni intr-o relatie: barbatul, cavaler, plateste consumatia intr-un bar, intr-un restaurant, achita calatoria cu taxiul, cumpara biletele la film sau teatru etc. Chiar daca, poate, curentul feminist respinge aceasta diferentiere, gestul in sine face o impresie foarte buna.

5) Carati bagajele!

Chiar daca aveti lombosciatica, chiar daca vi se pare ca faceti munca de hamal, chiar daca par foarte grele, plasele sau gentile de voiaj trebuie luate de manere si carate. Fara comentarii!

6) Nu uitati sa laudati!

Un nou obiect vestimentar va este prezentat? Stiti cum sa reactionati, nu-i asa? O sugestie: „Iubito, ti se potriveste perfect”! O remarca apreciativa dupa un succes profesional nu numai ca nu e greu de facut, dar usureaza si relatia de blocaje afective. Nevoia de feedback trebuie satisfacuta si initiativele incurajate periodic.

7) NU-uri importante! 

Nu bateti din palme, nu trosniti degetele, nu tipati, nu ragaiti in public, nu scuipati pe strada, nu injurati, nu lasati capacul de la WC ridicat, nu va aruncati sosetele pe oriunde, nu faceti glume proaste si.. nu intoarceti capul dupa alte femei cand sunteti cu iubita!

8) Gesturi necesare!

O atingere de mana tandra si placuta, o mangaiere, un zambet, un sarut – toate dau dovada de implicare, apreciere, senzualitate si atentie si in niciun caz nu afecteaza orgoliul masculin. Agresivitatea, duritatea si raceala sunt metode de a intimida doar dusmanii!

9) Evitati sa va laudati cu fostele iubite!

Prea multe detalii despre relatiile anterioare dauneaza, la fel de mult ca si o atitudine secretoasa in aceasta privinta. Trecutul personal trebuie prezentat in linii mari doar daca si numai atunci cand partenera isi manifesta in mod expres interesul pentru acest aspect.

10) Criticati cat mai putin!

Incercati sa aveti o atitudine pozitiva si constructiva, dar muscati-va limba cand sunteti nervos si aveti chef de cearta. Nu fiti carcotas, nu criticati prietenele iubitei dumneavoastra, nici jobul ei si nici modul in care este ingrijita locuinta sau preparata mancarea.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

4 mai – Ziua internaţională a pompierilor, prilej de a recunoaşte şi onora sacrificiile pe care pompierii le fac zi de zi pentru comunităţile lor

Ziarul Unirea

Publicat

în

4 mai – Ziua internaţională a pompierilor, prilej de a recunoaşte şi onora sacrificiile pe care pompierii le fac zi de zi pentru comunităţile lor Anual, la data de 4 mai, comunitatea internaţională celebrează Ziua internaţională a pompierilor, cu scopul de a recunoaşte şi onora sacrificiile pe care pompierii le fac zi de zi pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea